Onze andere webshops

Toiletborstel

Foto-tabel Lijst

1-12 of 29

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 29

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
De nieuwste en meest efficiënte toiletborstels vindt u bij handdoekentoiletpapier.nl! Ons aanbod bestaat uit exemplaren van onder andere RVS, staal, ABS, kunststof of een combinatie van materialen. Heeft u een voorkeur voor een vrijstaande toiletborstel of een die u aan een wand kunt bevestigen? De variëteit is enorm. U kun precies die toiletborstel kiezen die bij uw interieur en stijl past. Topmerken zijn Mediclinics, PlastiQline, MediQo-line en Santral. Zij leveren stuk voor stuk hoogwaardige borstels met houders.

Toiletborstel: een must op ieder toilet

Een toiletborstel is een must op ieder toilet. Iedereen - of nou ja, in ieder geval de meeste mensen - willen het toilet netjes achter laten voor de volgende bezoeker. Een toiletborstel mag dan ook op geen enkel (publiek) toilet ontbreken. Een toiletborstel bestaat uit twee delen: de borstel zelf en de houder die eventueel water opvangt dat achtergebleven is in de borstel. Het is vanzelfsprekend dat de houder en de borstel regelmatig goed worden schoongemaakt. De borstel zijn verkrijgbaar met witte of zwarte haren. Het voordeel van de zwarte haren is dat het niet zo opvalt, mocht er per ongeluk iets achtergebleven zijn uit het toilet op de borstel. Ook kunt u natuurlijk kiezen voor een dichte houder.

Toiletborstel: design

Onze toiletborstels zijn verkrijgbaar in diverse materialen: kunststof of RVS en in verschillende kleuren variërende van wit tot grijs, zilver en zwart. Wij leveren kwaliteitsmerken als Mediclinics, PlastiQline en Santral. Ideaal voor kantooromgevingen, restaurants, scholen, universiteiten, medische instellingen en bedrijfsomgevingen. Wie overigens denkt dat een toiletborstel enkel een functionele toepassing kent heeft het goed mis. De toiletborstel valt natuurlijk perfect te combineren met andere elementen in uw toiletruimten: denk aan jashaken, dispensers en handendrogers. Kies producten die eenzelfde design hebben. Dit zorgt voor een uniforme uitstraling.

Toiletborstel: hoe houd ik 'm schoon?

Niet is vervelender dan tegen te komen in het toilet dan een vieze toiletborstel - er zijn natuurlijk vervelender dingen, maar daarover gaan we hier niet uitweiden. Feit is dat een toiletborstel schoon en fris dient te zijn. Dit is overigens erg simpel: giet gewoon wat allesreiniger over de WC-borstel. Dit geeft de borstel een heerlijk frisse geur en tevens heeft het vuil geen kans om aan de borstel vast te plakken. De allesreiniger zorgt er trouwens ook voor dat het toilet beter schoon wordt. Gebruikt u een dichte houder, dan kunt u de borstel ook laten weken in water met allesreiniger. Dit dient dan natuurlijk wel dagelijkst ververst te worden.

Toiletborstel: hoe maak ik 'm schoon?

Een Wc borstel schoonhouden is niet zoveel werk, maar toch wordt dit vaak vergeten. Maar geen nood, er zijn een aantal effectieve methodes voor het reinigen van uw Wc borstel. Voor de eerste methode heeft u een emmer met heet water nodig. Voeg hier wat chloor aan toe en laat de borstel langdurig weken; zo'n één tot twee uur. Nadien de borstel nog eens goed afspoelen met heet water en vervolgens laten drogen. Heeft u geen tijd om de toiletborstel zo lang te laten weken? Het kan ook sneller. Besprenkel de borstel ruim met een desinfecterend schoonmaakmiddel en spoel 'm daarna grondig af met heet water. Een handige tip is om de borstel tussen de rand en de WC-bril te klemmen. Zo lang blijft hij goed op zijn plaats en kan de borstel netjes drogen. De borstel is nu schoon, maar we mogen natuurlijk de houder niet vergeten! De houder kunt op verschillende manier schoonmaken: laat 'm weken in water met chloor of doe er schoonmaakmiddel in en laat dit een tijdje staan. Altijd grondig naspoelen met heet water en goed laten drogen.

Toiletborstel: wanneer moet ik 'm vervangen?

Gemiddeld gaat een WC borstel zijn zes maanden mee, maar het ligt er natuurlijk aan hoe vaak u 'm gebruikt en of het een degelijke borstel is. Het is hetzelfde als bij een tandenborstel als de haren nog fier rechtop staan, dan kan de borstel nog wel een tijdje mee. Liggen de meeste haren plat, dan is het wellicht tijd om het investeren in een nieuwe borstel. Heeft u een borstel met witte haren, dan kunt u het ook zien aan kleur. Zijn deze wat gelig aan het worden, ook dan is het tijd om een nieuwe borstel aan te schaffen.

Kopen van een toiletborstel

Bij het kopen van een nieuwe toiletborstel is het handig op een aantal dingen te letten. Normaal gezien kunt u ervan uit gaan dat toiletborstels aan deze eisen voldoen, maar het is toch goed om deze tips te onthouden. Ten eerste dient een toiletborstel natuurlijk voldoende lang te zijn; u moet immers overal goed bij kunnen. Daarnaast heeft de borstel een goede grip nodig. Hij moet stevig zijn om goed kracht te kunnen zetten bij het schoonmaken, maar tegelijkertijd moet de toiletborstel voldoende flexibel zodat u er geen vuil uit het toilet op u spettert. De haren van de toiletborstel moeten lang genoeg zijn om onder de randen van de toiletpot te kunnen schoonmaken. Let ook goed op de houder: dit moet eenvoudig te reinigen zijn en groot genoeg zodat de borstel er goed in kan drogen, maar de houder van de toiletborstel moet dan ook weer niet te groot zijn, want de ruimte in de meeste toiletten is beperkt. Een houder die u aan de wand bevestigd kan overigens een goede optie zijn, wanneer u een klein toilet heeft. 

Toiletborstel: in het kort

Een toiletborstel is een essentieel hulpmiddel voor het reinigen van uw toilet. Het is erg belangrijk dat u de borstel goed schoon houdt - dit wordt vaak vergeten. Een toilet schoonmaken met een vieze borstel, dat schiet natuurlijk niet op. Probeer de borstel en bijbehorende houder in ieder geval minstens één keer per maand grondig te reinigen. Nog een bonustip voor de toiletbezoeker, leg dan voor u plaatsneemt op het toilet enkele velletjes toiletpapier op het plateau en u zult geen sporen achterlaten in het toilet.  

Toiletborstel: Ons assortiment

Een moderne toiletborstel is duurzaam, functioneel en mooi! Laat uw oog eens vallen op een toiletborstel van RVS. Er zijn opties als hoogglans, geborsteld en de zogenoemde anti-vingerprint coating. Ook wat kleur en vorm betreft, is er veel diversiteit. Wat denkt u van zwart, wit en mat of glanzend metaalkleurig? In een ronde, ovalen of rechthoekige uitvoering? Wij leveren toiletborstels per stuk, maar natuurlijk is het ook mogelijk de volledige inrichting van uw sanitaire ruimte te voorzien. 

Toiletborstel: Uitgelicht

Een goede borstel mag natuurlijk op geen enkele toilet ontbreken. Het ziet er niet alleen verzorgd uit, maar het stelt ook iedere toiletbezoeker in staat er voor te zorgen dat het toilet er fris uit blijft zien. Om uw keuze makkelijker te maken hebben wij voor u vast enkele items uit onze webshop op een rijtje gezet: De Toiletborstelhouder kunststof is een no-nonsense toiletborstel met een hygiënisch, gesloten systeem en is ook nog eens bijzonder voordelig in prijs. Wilt u uw toiletruimte wat meer cachet geven, dan is bijvoorbeeld Toiletborstel Santral RVS een goede keus. Deze prachtige en stijlvolle toiletborstel van geborsteld RVS straalt overduidelijk klasse en goede smaak uit. De Mediqoline borstel RVS anti fingerprint is handig en heeft een leuk en speels ontwerp.