Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 11
    13
Merk
  1. All Care (1)
  2. MTS Euro Products (4)

Toiletbordjes

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Toiletbordjes kopen bij 4UStore

Een toiletbordje zorgt voor duidelijkheid. Niet alleen voor mannen en vrouwen, maar ook voor invaliden en ouders die hun baby willen verschonen. Het toiletbordje bestaat dan ook in uiteenlopende uitvoeringen. Zowel wat het uiterlijk als wat de materiaalkeuze betreft. Elk toiletbordje wordt hierbij geleverd inclusief een sterke tape opdat je ‘m meteen kan aanbrengen aan een deur, een muur of een ander oppervlak.

De opdruk van onze toiletbordjes

Onze toiletbordjes zijn verkrijgbaar met vijf verschillende opdrukken. Het zilverkeurig toiletbordje is hierbij voorzien van een zwart pictogram. Zo is er bijvoorbeeld een toiletbordje dat aangeeft dat het toilet voorbehouden is voor mannen, terwijl een ander toiletbordje dat doet voor vrouwen. Ook indien het toilet zowel voor mannen als vrouwen toegankelijk is, vind je bij ons een geschikt toiletbordje. Hiernaast kan je bij 4UStore een toiletbordje kopen met een opdruk voor invaliden. Dit toiletbordje is voorzien van een rolstoelpictogram. Beschik je ook over een verschoonruimte met een aankleedtafel, een must voor het hedendaags sanitair in horecagelegenheden? Ook dan hebben we aparte toiletbordjes verkrijgbaar. Keuze zat!

De vormgeving van onze toiletbordjes

Deze toiletaccessoires zijn voornamelijk gemaakt van RVS. Hierdoor kan je het toiletbordje perfect gebruiken in sanitaire omgevingen, zonder dat je roest hoeft te vrezen. De zilverkleurige vormgeving laat het heel stijlvol ogen en zorgt ervoor dat het mooi aansluit bij de inrichting van jouw sanitaire ruimte. Hoewel onze toiletbordjes rondvormig zijn, zijn de oppervlakken eenvoudig te reinigen. Zo bouwt het toiletbordje mee aan de hygiënische inrichting van jouw sanitair. De keuze voor pictogrammen mag overigens niet verbazen. Opschriften zoals “man” of “vrouw” kunnen immers niet zomaar door anderstaligen of door kinderen worden gelezen. En dat staat garant voor chaos. Dit euvel weten we met onze toiletbordjes eenvoudig de wereld uit te helpen.

De afmetingen onze toiletbordjes bedragen 116 x 116 x 0,5 centimeter. Net voldoende groot om op te vallen. Maar ook voldoende smal om op elk oppervlak stijlvol te worden aangebracht.

Meer

Naast toiletbordjes verkopen wij ook andere toilet accessoires, zoals toiletborstels, dameshygiëne, jashaken, handgrepen en nog veel meer.