Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 138
    139
Merk
  1. Brabantia (1)

Luier-emmers

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

"

Luieremmers kopen bij 4UStore

Luieremmers zijn afvalemmers die speciaal zijn ontworpen om gebruikte luiers in te doen. Goede luieremmers zijn eenvoudig in gebruik en hebben een belangrijke eigenschap: de luier wordt in de luieremmer geurloos opgeborgen. Daarvoor beschikken luieremmers over een speciaal mechanisme. Er zijn verschillende soorten luieremmers te koop, gaande van plastic luieremmers tot stalen luieremmers die voor universele navulzakken geschikt zijn. In ieder geval is er een constante: de luier wordt in de luieremmer geurloos achtergelaten.

Kennismaking met de luieremmer Diaper Champ

Bij ons kunt u onder meer de luieremmer Diaper Champ Large kopen. De luieremmer Diaper Champ heeft een innovatief systeem waarbij de luiers luchtdicht in de emmer worden opgeslagen zonder dat er dure navulcassettes nodig zijn. De luieremmer Diaper Champ heeft verschillende prijzen in de wacht gesleept en is eenvoudig in gebruik: u doet de luier in de emmer, draait aan de hendel en klaar. Het kan met een hand worden bediend en het is gemaakt van gerecycled plastic. De luieremmer Diaper Champ is te verkrijgen voor thuis, maar ook in een extra grote uitvoering voor in bijvoorbeeld openbare toiletten, ziekenhuizen of kinderdagverblijven. De luieremmer Diaper Champ Large heeft een capaciteit van 75 luiers. Dat zijn 45 luiers meer dan bij de Regular-versie die vaak thuis wordt gebruikt.

Oplossingen voor de jongste toiletbezoekers

Met onze luieremmers bieden wij een uitstekende oplossing voor de kleinste toiletbezoekers. Het staat bezoekers toe om de luier te verschonen en deze vieze luier vervolgens op een hygiënische manier kwijt te kunnen. Het is een van de vele oplossingen die we aanbieden. Daarnaast kunt u namelijk ook luiers, verschoningstafels en hygiënische beschermdoekjes voor verschoningstafels kopen in deze online winkel. Deze producten vindt u op de hieronder weergegeven pagina’s.

"