Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Beschermdoekjes

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

"

Beschermdoekjes voor aankleedtafels kopen bij 4UStore

In steeds meer openbare toiletten, kantines en horecazaken zijn er babyverschoontafels of babyaankleedtafels te vinden. Ze bieden een veilige oplossing voor het verschonen van de baby. Het is wel belangrijk dat babyverschoontafels of -aankleedtafels hygiënisch zijn. Daarom bieden wij speciale beschermdoekjes voor babyverschoontafels aan. Deze beschermdoekjes houden de babyverschoontafel schoon en vangen bijvoorbeeld lekkages op. Enerzijds blijft de tafel op deze manier schoon voor de volgende baby en anderzijds komt de baby niet in contact met de verschoningstafel.

Beschermdoekjes voor aankleedtafels van Rubbermaid

Onder andere de Rubbermaid Beschermdoekjes voor Babyverschoontafels zijn bij ons te verkrijgen. Deze beschermdoekjes zijn speciaal ontwikkeld voor de verschoningstafel van Rubbermaid. Ze zijn gemaakt van gelamineerd tissuepapier en ze worden aangeboden door middel van een dispenser. De babyverschoontafel is niet meegeleverd, maar is wel apart te verkrijgen. Op de productpagina leest u meer over deze beschermdoekjes voor aankleedtafels van het merk Rubbermaid.

Toiletaccessoires voor de allerkleinste toiletbezoekertjes

Wij bieden oplossingen aan voor alle toiletbezoekers in uw onderneming, met inbegrip van de allerkleinste bezoekertjes. Daarom vindt u bij ons niet alleen de beschermdoekjes voor de babyverschoningstafel, maar ook de aankleedtafels zelf. Daarnaast kunt u bij ons luiers aanschaffen van onder meer Bambo, alsook luieremmers om de gebruikte luiers in te deponeren. Deze emmers zijn speciaal ontworpen om nare geurtjes te voorkomen. Ontdek onze producten op de hieronder weergegeven pagina’s.

"