Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 368
    727
Merk
  1. Mediclinics (2)

Aankleedtafels

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

"

Een aankleedtafel kopen bij 4UStore

Een aankleedtafel, ook wel eens een babyverschoontafel genoemd, is een absolute must voor sanitaire omgevingen waar bezoekers over de vloer komen. Vooral in horecagelegenheden en publieke toiletten hoort er altijd een aankleedtafel aanwezig te zijn. Jonge ouders geven zelfs aan dat het niet beschikken over een aankleedtafel een belangrijke reden is waarom ze uiteindelijk bij de concurrentie dineren. Weg klanten. Daarom kan je bij ons een horizontaal monteerbare aankleedtafel verkrijgen. Zo’n aankleedtafel is niet alleen praktisch en veilig, maar ook heel stijlvol.

Een aankleedtafel maakt jouw sanitair veiliger

Ongeacht of er nu een aankleedtafel aanwezig is of niet: soms moet men de baby nu eenmaal verschonen. Zonder aankleedtafel is dat al snel een huzarenwerk. Meestal legt men de baby vervolgens op de grond of op het toilet. Niet alleen is dit oncomfortabel, bovendien is het ook onhygiënisch en onveilig! En als het uiteindelijk misloopt, zal jij de eerste persoon zijn die ze aanspreken. Daarom is het een echte must om over zo’n aankleedtafel te beschikken. Een kleine investering ten opzichte van de schadeclaims die soms volgen. Met een aankleedtafel maak je jouw sanitaire omgeving een stuk veiliger. Daarom zetten wij ook radicaal in op babyverschoontafels van de beste kwaliteit. Enkel zo kunnen we een optimale veiligheid garanderen.

Welke aankleedtafel kopen bij 4UStore?

Bij 4UStore heb je de keuze tussen twee soorten babyverschoontafels. In de eerste plaats is er de babyverschoontafel op basis van kunststof. Hiernaast kan je kiezen voor een babyverschoontafel van RVS. Maar ondanks de materiaalkeuze hebben ze wel dezelfde eigenschappen. Zo zijn ze voorzien van een speciale hygiënische coating en beschikken ze over een veiligheidsriem voor het vastmaken van de baby. Ook een bijkomstig haakje om tassen aan op te hangen en ruimte voor verschoonpapier, zijn standaard aanwezig. Vergeet wel niet om zelf nog even wet wipes en foamzeep te voorzien. Zo kan mama of papa nadien nog snel even hygiënisch de handen reinigen.

Meer

Bekijk ook deze categorieën: