Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 16
    38
Merk
  1. MediQo-line (1)
  2. Wings (1)

Jashaak

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Kapstokhaak kopen via 4UStore

Een jashaak is een handig accessoire voor iedere kantooromgeving. Maar ook in een sanitaire ruimte of in een wachtzaal is een kapstokhaak een handige toevoeging. Bij 4UStore vind je dan ook jashaken in diverse stijlen en ontwerpen, hoewel een mooi design en een strakke vormgeving bij iedere kapstokhaak centraal staat. Hetzelfde geldt overigens voor de hygiënische eigenschappen van iedere door ons aangeboden kapstokhaak. Andere kenmerken van onze jashaken? Dat is uiteraard hun sterk karakter en de verzorgde uitstraling.

Waarop letten bij het kopen van een kapstokhaak?

Ieder kantoor heeft een plaats nodig waar je jassen en tassen kan ophangen. Toch is dat ook voor de sanitaire omgeving het geval. Het is immers echt niet handig om jouw jas op de schoot te houden of de tas op de, toch wel als onhygiënisch ervaren, grond te deponeren? Bezoekers zullen een kapstokhaak dan ook altijd appreciëren. Natuurlijk is het wel belangrijk dat je een geschikte kapstokhaak kiest.

Let in de eerste plaats op de afmetingen. Hoewel onze jashaken een compact design uitstralen, bieden ze altijd voldoende ruimte voor het ophangen van een jas of tas. Vervolgens moet je rekening houden met de manier van montage. Zo is de ene kapstokhaak geschikt voor wandmontage (boren) terwijl andere modellen zich gewoon over de deur laten schuiven. Dan hoef je niet te boren, maar loop je wel het risico op diefstal. In openbare sanitaire ruimtes gebruik je zo’n kapstokhaak dus maar beter niet.

Welk materiaal moet de kapstophaak hebben?

Jashaken komen niet alleen in diverse stijlen, maar ook in uiteenlopende materialen. Wat ons betreft krijgt een kapstokhaak op basis van RVS de voorkeur. Een jas is immers een voorwerp dat lang niet altijd droog is. De vochtigheid na een regenbui zou op lange termijn dan ook de kapstokhaak kunnen aantasten. Door te kiezen voor een kapstokhaak op basis van RVS, voorkom je dat. Naast de RVS kapstokhaak bieden we ook nog andere toilet accessoires aan, zoals toiletborstels en urinoirmatten.