Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 42
    168
Merk
  1. MediQo-line (13)

Handgreep

Foto-tabel Lijst

1-12 of 13

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 13

Pagina:
  1. 1
  2. 2
"

Een handgreep voor ouderen kopen bij 4UStore

Bied je een toilet voor mindervaliden aan of wil je elke toiletomgeving zo toegankelijk mogelijk maken? Dan is een handgreep kopen geen overbodige luxe. Zo’n handgreep zorgt immers voor extra veiligheid. Bovendien kan je de handgreep niet alleen aanbrengen in de toiletomgeving maar ook bij opstapjes of in doucheruimtes. Bij 4UStore kan je verschillende soorten goedkope handgrepen kopen. Ongeacht hun voordelig prijskaartje kunnen ze flinke gewichten dragen en bieden ze extra grip. Wil je een optimale veiligheid garanderen? Overweeg dan een handgreep met dubbele grip en combineer het met onze vloergrepen. Dat is net zo veilig.

Welke handgreep kopen?

Het kiezen van een geschikte handgreep is niet eenvoudig. En dat heeft natuurlijk alles te maken met de vele keuzemogelijkheden. Het bekomen van een optimale veiligheid is immers altijd maatwerk.

In de eerste plaats kan je kiezen voor zogenoemde swing up bars. Het gaat om een handgreep die je aan de muur, aan de zijkant van het toilet, monteert. Zonder dat ze kostbare ruimte in beslag moeten nemen. Zij ondersteunen de toiletgebruiker bij het plaatsnemen of bij het verlaten van het toilet. Je kan zelfs kiezen voor een handgreep met ruimte voor een wc-rol. Extra comfortabel én plaatsefficiënt.

Hiernaast kan je een handgreep kopen met een hoek van 90°. Het biedt een extra bevestigingspunt aan de muur waardoor de handgreep meer gewicht kan dragen. Denk tot slot ook aan een handgreep met een wand- en vloergreep. Dit biedt een optimale bescherming voor mensen die moeilijker kunnen lopen.

Handgrepen met verschillende afmetingen

Bij 4UStore kan je goedkope handgrepen kopen zonder aan kwaliteit in te boeten. En dat merk je. Ook wat de keuzemogelijkheden betreft. Onze handgrepen zijn immers in diverse formaten verkrijgbaar opdat ze steeds aansluiten bij jouw toiletomgeving. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een verticale handgreep met afmetingen die van 387 mm tot 760 mm evolueren. En kies je voor een vloergreep? Dan krijg je een exemplaar met afmetingen die oplopen tot maar liefst 864x780 mm! Want veiligheid staat nu eenmaal voorop. Zeker wat handgrepen betreft.

"