Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Hygiënezakjes

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Damesverbandzakjes kopen bij 4UStore

Iedereen weet dat voor een goede dameshygiëne verbandzakjes onmisbaar zijn. In de praktijk gebruikt men voor een goede dameshygiëne verbandzakjes om damesverband en tampons weg te gooien. Niet alleen kunnen zij met een respect voor dameshygiëne verbandzakjes netjes in de dameshygiënebox werpen, bovendien voorkomen de dameshygiënezakjes ook allerhande nare geurtjes. U kunt voor een optimale dameshygiëne verbandzakjes kopen bij 4UStore en dit in allerlei uitvoeringen.

Ruime keuze aan damesverbandzakjes

U vindt bij ons apart verpakte damesverbandzakjes die u in het sanitair kunt aanbieden, bijvoorbeeld in een speciaal daarvoor voorzien vakje in de dameshygiënebox. Daarnaast hebben we ook dameshygiënezakjes op rol, waarvan enkele damesverbandzakjes een geurdodende werking hebben. In de praktijk blijkt dat voor dameshygiëne verbandzakjes met zo’n geurdodende werking door vrouwen als beste worden verkozen. Ten slotte kunt u bij ons voor een optimale dameshygiëne verbandzakjes in dispenservorm verkrijgen. Ze laten zich eenvoudig en hygiënisch uitnemen en zijn graag prominent aanwezig in het sanitair.

Omdat voor dameshygiëne verbandzakjes nog niet volstaan

Naast damesverbandzakjes vindt u bij ons talloze andere benodigdheden voor een optimale dameshygiëne. Bekijk daarom ook onze houder voor dameshygiënezakjes, net zoals een aantal andere producten waarover u via onderstaande webpagina’s het een en ander leest.