Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 70
    94
Merk
  1. Dutch Bins (1)
  2. Mediclinics (1)
Materiaal
  1. Staal (2)

Staal

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Afvalbak wc-dameshygiëne kopen bij 4UStore

Deze stalen afvalbak wc combineert de stevigheid van staal met een moderne uitstraling en hygiënisch reinigingsgemak. De afvalbak wc-dameshygiëne komt in een gesloten uitvoering zonder inkijk, terwijl het geurtjes netjes afsluit van de rest van het sanitair. Hierdoor helpt het de hygiëne in uw vrouwensanitair te waarborgen zonder dat het de uitstraling ervan tenietdoet. De stalen dameshygiënebox is verkrijgbaar met en zonder zakjeshouder en in volumes van zes tot zeven liter.

Stalen dameshygiënebox van MediQo of Dutch Bins

Voor uw afvalbak wc-dameshygiëne heeft u de keuze tussen de dameshygiëneboxen van MediQo en Dutch Bins. De MediQo-lijn focust zich op hygiëne van het hoogste niveau en zijn speciaal ontworpen voor de medische sector en de voedselverwerkende industrie, maar ook elders zijn ze natuurlijk geschikt. Ze garanderen een optimale hygiëne en zijn eenvoudig te reinigen. Dutch Bins focust dan weer op een ultiem evenwicht tussen stijlvol design en een hygiënische verwerking van afvalstromen. Voor de Dutch Bins afvalbak wc-dameshygiëne is dat natuurlijk ook gewoon het geval, wat onder andere blijkt uit het ingenieus dekselsysteem dat kenmerkend is voor deze dameshygiënebox van Dutch Bins.

Andere afvalbak wc voor dameshygiëne kopen

Koopt u liever geen stalen dameshygiënebox maar geeft u de voorkeur aan andere materialen? Ook dan helpen wij van 4UStore u graag verder. Ontdek vooral even onze andere producten.