Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

RVS

Foto-tabel Lijst

11 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

11 artikel(en)

Hygiënebak rvs kopen bij 4UStore

Op het damestoilet is een hygiënebakje onmisbaar. Op die manier voorkomt u nu eenmaal dat er damesverband of tampons in het toilet verdwijnen, met verstopte toiletten en vervelende geurtjes als gevolg. Een dameshygiënebak is speciaal ontworpen om damesverband hygiënisch op te bergen, luchtjes te voorkomen en beschikt vaak over een zakjeshouder met zakjes om het damesverband ook hygiënisch te deponeren. Daarnaast is zo’n hygiënebak in verschillende materialen verkrijgbaar. Sommigen kiezen voor hun hygiënebak rvs als basismateriaal, maar er zijn ook uitvoeringen in kunststof, staal en aluminium. Kiest u voor uw hygiënebak rvs? Dan vindt u hier de producten die u zoekt.

Hygiënebak rvs: uitvoeringen

Hoewel de hygiënebak rvs als basismateriaal heeft, is de hygiënebak toch in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo vindt u hier gesloten hygiënebakken met of zonder zakjeshouder. Verder zijn ze vrijwel allemaal voorzien van een gesloten inworpklep om geurtjes te voorkomen. Kenmerkend is bovendien dat deze hygiënebakken eenvoudig te reinigen zijn, wat nu eenmaal een voordeel is wanneer u voor uw hygiënebak rvs verkiest.

Andere hygiënebakken voor dames

Vindt u voor uw hygiënebak rvs maar niks? Of wilt u net voor uw hygiënebak rvs maar bent u op zoek naar zakjes of andere benodigdheden? Neem in beide gevallen een kijkje op onderstaande pagina’s waar u meer producten vindt.