Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 43
    73
Merk
  1. MTS Euro Products (3)
  2. PlastiQline (2)
Materiaal
  1. Kunststof (5)

Kunststof

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Hygiënebakken

Bent u op zoek naar hygiënebakken? Bekijk het aanbod bij handdoekentoiletpapier.nl. U heeft bij ons keuze uit verschillende hygiënebakken vanaf €22,55. Bekijk snel ons assortiment hygiënebakken!

Waarom hygiënebakken?

Om te voorkomen dat sommige toiletbezoeksters damesverband door het toilet spoelen, is het aan te bevelen een afvalbak voor dameshygiëne in het sanitair te plaatsen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals kunststof, staal, aluminium en RVS. Daarnaast zijn ook de kleuren van de bakken verschillend. De hygiënebakken hebben doorgaans een speciale sluitklep waardoor bij opening de inhoud niet zichtbaar is en er geen vervelende luchtjes in de toiletruimte blijven hangen. De kunststof dameshygiëne afvalbak is gemakkelijk schoon te houden en van duurzame kwaliteit. De Plasticline hygiënebakken kunststof wit zijn dameshygiëne afvalbakken die lang meegaan en hebben een uitsparing in het deksel voor een geurblokje. Hierdoor wordt er bij opening van de sluitklep meteen een prettige geur verspreid in de toiletruimte. Kortom er zijn genoeg soorten, zodat er altijd een geschikte hygiënebak voor u bij zit.

Bent u een accounthouder? Dan geniet u van vele voordelen! Zo worden bestellingen voor meer dan €100,- excl. btw gratis naar u verzonden. Daarnaast ontvangt u altijd gratis samples. Een van de andere voordelen van accounthouder zijn, is dat u een nieuwsbrief met gepersonaliseerde kortingen ontvangt! Bent u nog geen accounthouder? Maak dan snel een account aan!

Heeft u vragen over hygiënebakken?

Als u vragen heeft tijdens het bestellen van uw hygiënebakken , kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn te bereiken van maandag tot en met zaterdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0117-454007 of door te mailen naar info@handdoekentoiletpapier.nl Onze medewerkers zullen u zo spoedig mogelijk van dienst zijn. Mocht het zijn dat u een algemene vraag heeft waarvan u denkt dat deze vaker voorkomt, bekijk dan onze FAQ!