Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 112
    161
Merk
  1. Ingo-man (1)
  2. MediQo-line (4)
Materiaal
  1. RVS (1)
  2. Aluminium (3)

Aluminium

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Dameshygiënebox aluminium kopen bij 4UStore

Dankzij een dameshygiënebox maakt u het mogelijk om tampons en damesverband netjes op te bergen zonder risico op geurtjes die het toiletbezoek onaangenaam kunnen maken. Deze afvalbakken voor dameshygiëne zijn bij ons verkrijgbaar in talloze uitvoeringen en materialen. Er zijn modellen met of zonder zakjeshouder en u kunt voor uw dameshygiënebox aluminium, kunststof, rvs of staal verkiezen. Op deze pagina vindt u de aluminium afvalbakken voor dameshygiëne terug.

Voordelen van een dameshygiënebox

Een mooie dameshygiënebox draagt bij aan de uitstraling van uw sanitair. Dat is al helemaal waar wanneer u voor uw dameshygiënebox aluminium als basismateriaal kiest. Toch heeft een dameshygiënebox nog andere voordelen. Zo helpen ze een verstopt toilet door het doorspoelen van damesverband te voorkomen. De afvalbak voor dameshygiëne maakt het weggooien van tampons laagdrempeliger en houdt het vuilbakje vrij van vieze geurtjes. De dameshygiënebox is speciaal ontworpen om zo’n geurtjes te voorkomen, maar bij het openen kunnen ze natuurlijk wel nog even opdoemen. Eventueel kunt u daarom geurneutraliserende korrels in de afvalbak voor dameshygiëne doen. Daarnaast voorkomt de afvalbak voor dameshygiëne inkijk, wat bij een klassieke toiletprullenmand niet het geval is. Ten slotte is de dameshygiënebox gewoon een hygiënische oplossing, zeker wanneer u voor uw dameshygiënebox aluminium kiest dat eenvoudig te reinigen is en nog meer wanneer u voor een no touch-model gaat.

Alles voor de dameshygiëne

Bij 4UStore is het zeker niet verplicht om voor uw dameshygiënebox aluminium te kiezen want wij hebben ook een aantal varianten verkrijgbaar. Daarnaast vindt u in onze webwinkel talloze benodigdheden voor een vrouwwaardig sanitair. Bekijk zeker even volgende pagina’s en ontdek onze andere producten: