Onze andere webshops

Dameshygiëne afvalbak

Foto-tabel Lijst

1-12 of 23

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 23

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Dameshygiënebox kopen bij 4UStore

In een damestoiletruimte mag een dameshygiënebox niet ontbreken. Je mag het al zeker niet vervangen door een andere prullenmand, net omdat een dameshygiënebox aan een aantal extra vereisten moet voldoen. Zo moeten dameshygiëneboxen niet alleen subtiel aanwezig zijn, maar moeten ze bovendien ook goed afsluiten, zodat vieze geurtjes zich niet verspreiden. Daarnaast moet een dameshygiënebox ook hygiënisch zijn en zich eenvoudig laten ledigen. Als je een dameshygiënebox koopt bij 4UStore, ben je altijd zeker dat er aan deze vereisten is voldaan.

Altijd een geschikte dameshygiënebox verkrijgbaar

Bij 4UStore kan je een dameshygiënebox kopen in RVS, kunststof, aluminium of staal. Deze zijn verkrijgbaar met verschillende volumes, gaande van 6 liter tot 23 liter. Ook qua kleuren heb je keuze zat, want je kan niet alleen een witte of zwarte dameshygiënebox kopen, maar je vindt ook grijze uitvoeringen en hoogglansmodellen in ons assortiment terug.

Sommige modellen zijn ook voorzien van een zakjeshouder waarin je hygiënezakjes plaatst. Deze hygiënezakjes zorgen voor het net deponeren van damesverband en helpen vieze geurtjes te voorkomen. Deze hygiënezakjes zijn eveneens bij 4UStore te verkrijgen, net zoals een aparte hygiënezakjeshouder die geschikt is voor wandmontage.

Dameshygiënebox voor wandmontage

In ons assortiment vind je een aantal dameshygiëneboxen die je gewoon op de vloer kunt plaatsen. Je kan bij ons echter ook een dameshygiënebox kopen voor wandmontage. Zo’n dameshygiënebox laat zich heel eenvoudig monteren. Dit type dameshygiënebox beschikt telkens over een eenvoudige ledigingsmethode zodat de wandmontage niet aan de functionele eigenschappen toornt. Dit type dameshygiënebox is onder andere verkrijgbaar in een aluminium, RVS of stalen uitvoering.

Alle toiletaccessoires onder één dak

In deze webwinkel vind je niet alleen toiletaccessoires voor dameshygiëne. Wij beschikken over alle toiletaccessoires die nodig zijn om het toilet in te richten. Hierbij houden we ook rekening met heren, invaliden en jonge kinderen. Denk daarbij aan deze toiletaccessoires die eveneens verkrijgbaar zijn bij 4UStore: