Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Prijs
  1. 363
    630

Aankleedtafels

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Het zal voor jonge ouders geen verrassing dat er een serieus gebrek is aan aankleedtafels voor baby's in openbare toiletten en horeca-gelegenheden. Een aankleedtafel of babyverschoontafel is een absolute must voor mensen met kinderen om een gezellige, comfortabele dag uit te hebben.

Aankleedtafels: veilig, praktisch en duurzaam

De veiligheid van een kind is het allerbelangrijkste. Helaas ontbreekt het in warenhuizen, winkels, hotels, restaurants, zwembaden, zwembaden en speeltuinen vaak aan een belangrijke uitrusting: een veilige en praktische aankleedtafel waar men kinderen kan aankleden en kan verschonen. Is er geen aankleedtafel aanwezig doen is men gedwongen de kinderen op de grond te leggen om ze te verschonen. Dit is onhandig, want de ouders zijn genoodzaakt te bukken, het is onveilig en bovendien onhygiënisch.

Een aankleedtafel is een relatief kleine investering, maar kan wel degelijk een reden zijn dat ouders ervoor kiezen opnieuw een restaurant, speeltuin of zwembad bezoeken. Is er geen veilige, schone aankleedtafel aanwezig in uw sanitaire ruimten dan is dit in ieder geval geen goede reclame.

Aankleedtafel: een absolute must voor jonge ouders

We ontvangen vaak berichten dat aankleedtafels niet stevig zijn en daarmee krijgt men het gevoel dat ze omveilig zouden. Dat is bij de aankleedtafels in ons assortiment absoluut niet het geval. Deze tafels zijn uiterste solide en praktisch en voorzien van een aantal handige features. De aankleedtafels dienen aan de wand te worden bevestigd en dienen voor gebruik naar beneden te worden geklapt. Dit betekent dat ze vrijwel geen ruimte innemen in uw toiletruimten op het moment dat ze niet in gebruik zijn. Er is een kunststof variant verkrijgbaar en eentje gemaakt van RVS-materiaal. De aankleedtafels zijn voorzien van een Biocote beschermlaag die bestand is tegen bacteriën. Verder is er een veiligheidsriem voorzien, zodat een baby vastgemaakt kan worden, een haak om tassen aan op te hangen en een dispenser voor doeken of verschoonpapier. In de buurt van de aankleedtafels mag handhygiene natuurlijk niet ontbreken, zoals foamzeep en wet wipes.

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@handdoeken
    toiletpapier.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
KiyOh

8,6 / 10

Gebaseerd op 801 beoordelingen

Esther

21 mei 2019