Onze andere webshops

Vloerreinigers

Foto-tabel Lijst

1-12 of 38

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel Lijst

1-12 of 38

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Vloerreiniger kopen bij 4UStore

Een nette omgeving staat of valt met de vloerhygiëne. Geschikte vloerreinigers zijn dan ook altijd onontbeerlijk, ongeacht of het nu gaat om een productieruimte, een kantooromgeving of een horecagelegenheid. Wel vergen diverse omgevingen ook uiteenlopende vloerreinigers. Bij 4UStore rekenen we op een ruim assortiment, waardoor je voor ieder type vervuiling wel een geschikte vloerreiniger vinden zal.

Vloerreiniger voor kantooromgevingen

In een kantooromgeving is een neutrale vloerreiniger geschikt. Wel zijn er een aantal vereisten waaraan het aanvullend moet voldoen. Een frisse geur is bijvoorbeeld welkom, maar hier overdrijf je maar beter niet. De geur mag immers niet storen. Bovendien moet de vloerreiniger ook snel drogen. Verder moeten we natuurlijk rekening houden met de bijzonderheid van de kantoorvloer. Een klassieke vloerreiniger kan je bijvoorbeeld niet zomaar gebruiken voor het reinigen van een parketvloer, terwijl ook pakweg laminaat een andere type vloerreiniger nodig heeft. Bij 4UStore beschikken we ook over deze middelen voor vloerreiniging en dit zowel voor de standaard reiniging als voor de nabehandeling van allerhande vloeren.

Vloerreiniger voor industriële omgevingen

In een industriële omgeving vergen we heel wat meer van onze vloerreiniger. Hier is de vervuiling immers vaak des te groter. Een klassieke vloerreiniger zal het dan ook moeilijk hebben met pakweg olievlekken of chemische vervuiling. Bij 4UStore vind je echter gespecialiseerde vloerreinigers die ook de meest hardnekkige soorten vervuiling moeiteloos aanpakken.

Vloerreiniging in horecagelegenheden

Daar waar men voedsel serveert, zijn de vereisten voor geschikte vloerreinigingsproducten natuurlijk een stuk strikter. Speciaal hiervoor leveren we bij 4UStore ook keukenvloerreinigingsproducten. Dergelijke producten zijn eveneens geschikt voor het reinigen van vettige vloeroppervlakken, denk maar aan de omgeving van een grill of friteuse. Hierbij heeft het een wel heel belangrijk voordeel: het voorkomt wegglijden en allerhande ongevallen. Onder andere de keukenvloerreiniger van Ecolab Wash n Walk is wat ons betreft een absolute aanrader.

Andere producten bij 4UStore

Buiten deze handige producten die geschikt zijn voor vloerreiniging verkopen wij natuurlijk nog veel meer producten die handig zijn voor op uw kantoor of voor in uw huishouden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sanitairreiniging en interieurreiniging. Ook deze producten dragen de uitstekende kwaliteit die al onze producten hebben. Bekijk ook eens onze bestsellers van de schoonmaakmiddelen!