Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Vloeibaar vaatwasmiddel

Foto-tabel Lijst

1-12 of 25

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 25

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Vaatwasmiddel

Een goed vaatwasmiddel is essentieel als je wilt dat jouw servies er altijd netjes uit ziet voor de klanten. Daarom hebben wij bij handdoekentoiletpapier.nl een ruim aanbod vaatwasmiddel. Je hebt bij ons al vaatwasmiddel vanaf €16,70.

Ons assortiment vaatwasmiddel

Vaatwasmiddel is de ideale oplossing voor professionele keukens en afwasapparatuur. Dit afwasmiddel is van hoge kwaliteit en zorgt voor een stralende afwas binnen enkele minuten. Vaak is het in horecagelegenheden erg druk en is er amper tijd om af te wassen. Daarom is het belangrijk dat de afwas snel gedaan kan worden en de vaat toch goed schoon is. Daarnaast bieden wij ook verschillende vaatwasmiddelen aan die bijdragen aan het milieu. Deze vaatwasmiddelen respecteren de biologische cycli en zijn ook aangenamer voor schoonmaakpersoneel om mee te werken. Bekijk ons complete aanbod vaatwasmiddel en kies het vaatwasmiddel dat het beste bij jouw gebruik past. De merken die wij onder andere in ons assortiment hebben zijn:

  • Suma
  • Sun

Heb je meer nodig dan alleen vaatwasmiddel? Bekijk dan vooral ook de rest van ons assortiment. Zo kun je bij ons ook terecht voor al je andere schoonmaakmiddelen. Maar ook als je op zoek bent naar bijvoorbeeld kantineartikelen of disposables, helpen wij je graag verder.

Heb je vragen over vaatwasmiddel?

Als je vragen hebt over vaatwasmiddel of een van onze vele andere producten, kun je contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers zijn te bereiken door te bellen naar 0117-454007. Dit kan op van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Daarnaast is het ook altijd mogelijk om jouw vragen te stellen via de mail. Ons e-mail adres is info@handdoekentoiletpapier.nl. Wanneer je jouw vaatwasmiddel en andere benodigdheden wilt bestellen bij handdoekentoiletpapier.nl, maar nog niet helemaal zeker bent over je keuze, kun je gratis samples aanvragen. Daarnaast worden bestellingen boven de €100,- excl. BTW gratis naar accounthouders verzonden. Ook is het voor zakelijke klanten mogelijk om op rekening te betalen.