Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 49
    93
Merk
  1. Sun (3)
  2. Tricel (1)
Type Schoonmaakmiddel
  1. Vaatwas (3)
Ecologisch schoonmaakmiddel
  1. Nee (2)

Vaatwaspoeder

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Vaatwaspoeder zorgt ervoor dat niet alleen de vaat maar ook de vaatwasser zich optimaal kan verschonen.  Het meest voorkomende probleem is een vaatwasser met een nare lucht. Dit kan snel voorkomen worden met deze producten. Dit laat niet alleen je producten glimmen (zonder strepen) ook je vaatwasser wordt weer zo goed als nieuw. We hebben een klein assortiment vaatwaspoeder maar hierdoor is de keuze ook sneller gemaakt. En alleen de hoogste kwaliteit producten bieden wij aan. 

Vaatwaspoeder kopen bij 4UStore

Om echt propere vaat te garanderen, gebruik je beter verschillende vaatwasmiddelen. Zout, vaatwaspoeder of -middel en glasspoelmiddel mogen bijvoorbeeld niet ontbreken. Deze producten koop je apart, of je koopt zogenaamde all-in-onetabletten die ze meteen combineren. Wanneer je ervoor kiest om je vaatwaspoeder apart te kopen en wat je dan nog moet weten? Dat lees je hieronder.

Waarom vaatwaspoeder kopen?

Een all-in-onetablet heeft gebruiksgemak als voornaamste voordeel. Maar in de praktijk is het toch aangeraden om je vaatwaspoeder, glansspoelmiddel en zout apart te kopen. Het is immers veel eenvoudiger om je vaatwaspoeder te doseren in functie van hoe vies de vaat is. Hierdoor kan je al snel besparen, zeker als je weet dat all-in-onetabletten wel dubbel zo duur zijn. Daarnaast zijn dergelijke tabletten niet altijd geschikt voor korte programma’s op lage temperaturen, terwijl je vaatwaspoeder daar wel eenvoudig op afstemt.

Bovendien moet je weten dat een vaatwasmachine het zout, glansspoelmiddel en vaatwaspoeder op het juiste moment inzet. Het is speciaal voorgeprogrammeerd om dat te doen. Maar bij all-in-onetabletten is dat natuurlijk veel minder eenvoudig. Dat is meteen de reden waarom de vaat vaak properder is wanneer je poeder gebruikt. Ten slotte is het ook gewoon ecologischer om all-in-onetabletten links te laten liggen, zeker als je weet dat elk tabletje ook nog in zijn eigen plastic jasje komt.

Vaatwaspoeder van verschillende merken

In deze webwinkel vind je het vaatwaspoeder van merken als Tricel, Sun en Calgonit. Ze komen in verpakkingen van vijf, tien of twintig kilogram en zijn er uiteraard voor grootverbruikers. Voor horecagelegenheden verkopen wij het vaatwaspoeder van Sun Professional. Het gaat om vaatwaspoeder voor heel korte cycli, dat toch de beste resultaten garandeert.

Alles voor de vaatwas

Verkies je toch all-in-one vaatwastabletten? Dan koop je dergelijke vaatwastabletten ook gewoon bij 4UStore. Daarnaast vind je ook alle andere producten voor de vaatwas in deze webwinkel. Denk met name aan: