Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Categorie
 1. Ecolab Solid (7)
Prijs
 1. 84
  369
Merk
 1. Ecolab (17)
Type Schoonmaakmiddel
 1. Vaatwas (7)
Ecologisch schoonmaakmiddel
 1. Nee (12)

Doseersystemen

Subcategorieën

Foto-tabel Lijst

1-12 of 17

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 17

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Doseersysteem

De ideale oplossing voor professionele keukens en grootverbruikers: Doseersystemen. Het afwasmiddel is van hoge kwaliteit en zorgt voor een stralende afwas binnen enkele minuten. Vaak is het in horecagelegenheden erg druk en is er amper tijd om af te wassen. Daarom is het belangrijk dat de afwas snel gedaan kan worden en de vaat toch goed schoon is. De meeste van de Doseersystemen op deze pagina zijn geschikt om te gebruiken in professionele machines. De nieuwste apparaten krijgen uw vaat binnen 120 seconden brandschoon. Daarnaast bieden we ook verschillende doseersystemen aan die denken aan het milieu. Deze doseersystemen respecteren de biologische cycli en zijn ook aangenamer voor schoonmaakpersoneel om mee te werken.

Soorten doseersystemen

Niet ieder vaat is hetzelfde: per categorie vaat heeft handdoekentoiletpapier.nl het geschikte vaatwasmiddel. Wanneer uw vaat bestaat uit enkel glas is het verstandig om een doseersysteem te kiezen dat voorzien is van chemicaliën die sterk zijn in het schoon krijgen van glas. Het is belangrijk om uw vaatwasmiddel afstemmen op het type vaat dat u produceert. Op ieder etiket staat vermeld wat de sterke kanten zijn van het doseersysteem en welke mix van stoffen er in het product verwerkt zijn.

Verschillende producten bij handdoekentoiletpapier.nl

Naast een ruim aanbod aan verschillende doseersystemen heeft Handdoekentoiletpapier.nl nog veel meer handige producten voor de grootverbruiker. Om u een beeld te geven hebben we een paar van deze artikelen voor u op een rij gezet, zodat u hieruit kunt kiezen wat geschikt is voor uw bedrijf: De poetsrol midi, het assortiment prullenbakken en de kantine artikelen.

Algemene voorwaarden

Bij handdoekentoiletpapier.nl werken we iedere dag hard om u te voorzien van de beste vaatwasmiddelen en andere schoonmaakartikelen van Nederland. Voor zakelijke klanten is het mogelijk om op rekening te betalen met een betalingstermijn van 14 dagen.