Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Handafwasmiddel

Foto-tabel Lijst

1-12 of 22

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 22

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Afwasmiddel kopen bij 4UStore

Ongeacht of je nu over een vaatwas beschikt of liever alles met de hand doet: afwasmiddel kopen is en blijft een must. De keuze voor geschikt afwasmiddel is echter niet altijd even eenvoudig. Dat heeft te maken met de bijzondere vereisten die sommige materialen of toestellen vergen. Vaatwasmiddel kunnen we bijvoorbeeld niet voor de klassieke handwas gebruiken, terwijl het gewone afwasmiddel minder geschikt is voor het reinigen van vettige potten en pannen. Bij 4UStore kiezen we hoe dan ook voor een totaalassortiment, waardoor je altijd wel het best geschikte afwasmiddel terugvinden zal.

Het beste afwasmiddel kopen bij 4UStore

Niets vervelenders dan afwasmiddel in huis hebben maar toch de vaat niet proper krijgen. Vaak heeft het eerder te maken met de geschiktheid van jouw afwasmiddel dan met de kwaliteit ervan. Zorg er dan ook altijd voor dat je het geschikte product in huis hebt. Dankzij onze handige navigatiemogelijkheid ga je vlot op zoek naar spoelglansmiddel, ontkalker, vaatwaspoeder en -tabletten, vaatwasmiddel, afwasmiddel en bag-in-box-systemen.

Welk afwasmiddel kopen?

Recent liet de Consumentenbond nog de meest populaire afwasmiddel testen. Hierbij kwam het Dreft afwasmiddel het beste uit de test. Het gaat echter voor de algemene reiniging van de vaat. Voor bijzondere taken, zoals het wassen van bierglazen of aangekoekte vetresten, zijn specialistische reinigingsmiddelen echter nog steeds aangewezen.  

Welk vaatwasmiddel kopen?

Horecagelegenheden zullen slechts zelden de vaat handmatig wassen. Hier speelt vaatwasmiddel een belangrijke rol. Het is in de eerste plaats belangrijk om vaatwasmiddel te kiezen dat bij jouw toestel past. Zo werkt het vaatwasmiddel van Ecolab bijvoorbeeld enkel in combinatie met het doseersysteem van dit merk. Op zoek naar een bredere oplossing? Recent kwamen de Finish vaatwastabletten nog als de besten uit de test. Liever vaatwaspoeder? Dan blijkt Sun vaatwaspoeder de beste keuze te zijn. Uiteraard geldt ook hier voorgaande tip: voor specifieke reinigingstaken kies je voor specifieke reinigingsmiddelen.

"