Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@handdoeken
  toiletpapier.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
 1. 83
  219
Merk
 1. Green Care Professional (2)
 2. Suma (3)
Type Schoonmaakmiddel
 1. Vaatwas (5)
Ecologisch schoonmaakmiddel
 1. Ja (2)
Keurmerk
 1. Cradle to Cradle (2)

Bag in Box

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Sommige vaatwassystemen maken gebruik van vloeibaar vaatwasmiddel. Dergelijke systemen hebben hun eigen voordelen, waardoor vloeibaar vaatwasmiddel zeer efficiënt en effectief rechtstreeks stappen zet naar een schitterende en propere vaat. Hoe dan ook: voor dergelijke vaatwassystemen bieden wij onze Bag in Box geconcentreerde vloeibare vaatwasmiddelen aan. Deze zijn speciaal samengesteld om een krachtige en reinigende werking te behouden, ook bij hard water. Het moge duidelijk zijn: ook bij vloeibaar vaatwasmiddel en de keuze voor de bag in box vaatwasmiddelen, kies je voor grote formaten tegen uiterst lage prijzen.

Bag in Box: what's in a name?

Sommigen onder ons kennen mogelijks de benaming bag in box of bag-in-box nog niet. In de praktijk zal je er mogelijks wel al mee in contact gekomen zijn. Wij denken dan in de eerste plaats aan bijvoorbeeld vruchtensappen of wijn. In feite gaat het om, zoals de Engelse vertaling al zou kunnen doen vermoeden, een plastic zak (bag) in een kartonnen doos (in box). Deze zak wordt nadien gevuld met een vloeistof, waarna de gebruiker de vloeistof makkelijk en eenvoudig kan tappen en bewaren. Dit handig systeem werd nu ook overgenomen en geïntegreerd in functie van vloeibare vaatwasmiddelen - een succesformule, zo blijkt.

Waarom kiezen voor vloeibaar vaatwasmiddel ?

Laat het vaatsysteem slechts één type vaatwasmiddel toe, dan is de keuze uiteraard snel gemaakt. Maar vele vaatwassystemen geven een vorm van keuzemogelijkheid. Dan zijn er concreet wel enkele voordelen van vloeibare vaatwasmiddelen in een bag in box te noemen. Over het algemeen is een bag in box vloeibaar vaatwasmiddel immers dé garantie voor betere resultaten. Dit valt te verklaren door de makkelijkere en betere dosering, waardoor ze ook gebruikt kunnen worden in functie van een kleinere vaat of een korter wasprogramma. Dergelijke doseringen zorgen ervoor dat je op lange termijn ook minder grote hoeveelheden vloeibaar vaatwasmiddel zal gebruiken, wat niet enkel het milieu maar ook jouw geldbuidel rechtstreeks ten goede zal komen. Hoe dan ook hoeven deze voordelen helemaal geen afbreuk te doen aan de resultaten van de vaat zelf, integendeel. Testen hebben uitgewezen dat een stralende vaat zonder restanten het rechtstreeks gevolg is van deze bag in box vloeibaar vaatwasmiddel.

De voordelen van bag in box vloeibaar vaatwasmiddel?

Als laatste zetten we graag nog eens de verschillende voordelen van de bag in box uitvoering, wij zijn er immers oprecht trots over:

 • Een optimale presentatie van het vloeibaar vaatwasmiddel. Het staat net in het washok en het stoort nooit;
 • Verlengt de houdbaarheid van het vloeibaar vaatwasmiddel, ook na het openen;
 • Het minimaliseert het productafval;
 • Makkelijker om te doseren, met een schitterende vaat als gevolg;
 • Geldbesparing: dosering en aankoop in grotere hoeveelheden;
 • Consumentvriendelijk: makkelijk om te transporteren én te gebruiken;
 • Milieuvriendelijk: heeft een lagere impact op het milieu dan pakweg plastic flessen.