Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 19
    110
Merk
  1. Green Care Professional (1)
  2. Sun (1)
  3. Tricel (2)
Type Schoonmaakmiddel
  1. Wasmiddelen (2)
Ecologisch schoonmaakmiddel
  1. Nee (2)

Wastabletten en -pods

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Wastabletten

Wastabletten zijn een super handige oplossing om altijd de juiste dosering (vaat)wasmiddel te hebben. Je vindt bij handdoekentoiletpapier.nl meerdere varianten wastabletten. Je hebt al (vaat)wastabletten vanaf €15,35.

Het voordeel van wastabletten

Wastabletten dienen in zijn geheel in de machine geplaatst te worden en zorgen voor een perfect schoon product door de fantastische dosering. De wastabletten zijn gemaakt om precies schoon te maken wat nodig is. Door de sterke reinigingskracht en de perfecte dosering is de schade voor het milieu met deze tabletten minimaal. Anders dan vloeibaar wasmiddel waar de dosering meestal een gok blijft, zorgt een tablet ervoor dat er niet meer gebruikt wordt dan er nodig is. Bekijk hieronder ons assortiment voor de voordeligste prijs. De merken wastabletten die wij onder andere in ons assortiment hebben zijn:

  • Sun
  • Tricel

De wastabletten zijn verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden. Bekijk ons aanbod wastabletten en kies de producten die het beste bij jouw gebruik passen.

Heb je meer nodig dan alleen wastabletten? Je kunt bij ons ook terecht als je op zoek bent naar bijvoorbeeld kantine artikelen of toilet accessoires. Bekijk vooral ook de rest van ons assortiment! Wil je op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Meld je dan vooral aan voor onze nieuwsbrief!

Heb je vragen over wastabletten?

Indien je vragen hebt over wastabletten of een van onze andere producten, kun je bij onze klantenservice terecht. Deze is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Je kunt onze klantenservice bereiken door te bellen naar 0117-454007. Daarnaast is het ook altijd mogelijk om een e-mail te sturen naar info@handdoekentoiletpapier.nl. Wanneer je jouw wastabletten bij handdoekentoiletpapier.nl bestelt, ben je verzekerd van een scherpe prijs. Daarnaast betalen accounthouders geen verzendkosten voor bestellingen boven de €100,- excl. BTW. Voor zakelijke klanten is het ook mogelijk om op rekening te betalen.