Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Vloeibaar wasmiddel

Foto-tabel Lijst

1-12 of 18

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 18

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Vloeibaar wasmiddel

Bent u op zoek naar vloeibaar wasmiddel in grote hoeveelheden? Bekijk het aanbod van handdoekentoiletpapier.nl. U geeft bij ons keuze uit verschillende soorten vloeibaar wasmiddel van verschillende merken en in verschillende hoeveelheden tegen een zeer scherpe prijs. Bij het gebruik van vloeibaar wasmiddel kunt u gemakkelijk zelf de dosering aangeven. Dit kan over het algemeen gedaan worden met behulp van de bijgeleverde dop of na wat vaker gebruik met een schatting. Het vloeibare wasmiddel is verkrijgbaar in verschillende varianten van consumenten flessen tot verpakkingen voor grootgebruikers. Niet elk type wasmiddel wat in ons assortiment zit, kan zo worden gebruikt. Let er daarom op, of het door u gekozen vloeibare wasmiddel wel geschikt is voor uw gebruik. Daarnaast zijn er ook wasmiddelen waarvoor u over een Ecolab systeem moet beschikken, let ook hier op bij het kiezen van het juiste wasmiddel.
De soorten vloeibare wasmiddelen die wij onder andere in ons assortiment hebben zijn:

  • Vloeibaar wasmiddel voor wol en fijn
  • Vloeibaar wasmiddel ultra
  • Enzymatisch wasmiddel
  • Bleekmiddel

Bekijk hieronder ons volledige aanbod vloeibare wasmiddelen tegen een scherpe prijs en bepaal welk type vloeibaar wasmiddel het beste bij uw gebruik past. Naast vloeibaar wasmiddel, kunt u bij ons ook terecht voor andere soorten wasmiddelen. Bekijk de rest van ons assortiment en zorg dat u altijd de juiste schoonmaakmiddelen in huis heeft!

Ons assortiment

Behalve wasmiddelen bestaat ons assortiment ook uit een groot aantal andere producten, bekijk bijvoorbeeld ons aanbod schoonmaakmiddelen of ons aanbod schoonmaakmaterialen. Mocht u vragen hebben over vloeibaar wasmiddel, of een van onze andere producten, dan kunt u bij onze medewerkers terecht. Onze klantenservice is te bereiken door op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00 uur te bellen naar 0117-454007. Daarnaast is het ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@handdoekentoiletpapier.nl. Onze medewerkers zullen u zo snel mogelijk van een passend antwoord voorzien.