Onze andere webshops

Textiel wasmiddelen

Foto-tabel Lijst

1-12 of 51

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 51

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Voor de schoonmaak van uw bedrijf of vereniging mogen uiteraard ook de juiste wasproducten voor de wasmachine niet ontbreken. Ook bij het wassen van bedrijfskledij of sportkleding wilt u kiezen voor een wasmiddel dat de kleur en kwaliteit van de kleding behoudt en het lekker fris doet ruiken. Natuurlijk let u daarbij ook op een goede prijs-kwaliteit verhouding. Kies voor een grootverpakking, zo bent u vele malen voordeliger uit. 

Een schoon bedrijf met schone kleding

Om een bedrijf of vereniging schoon en hygiënisch te houden heeft men meer nodig dan alleen de meest krachtige schoonmaakproducten en het zachtste toiletpapier. Ook de producten voor uw wasmachine mogen niet ontbreken, want vuile werkkleren en zompige dweilen wassen zicht niet zelf. Het dienen bovendien de juiste en best geschikte producten te zijn. Daarom bieden wij op deze website een uitgebreid gamma aan wasmiddelen van verschillende merken aan. Bij het wassen van bedrijfs- of sportkledij is het namelijk niet onbelangrijk dat u het wasmiddel kiest dat de kleur en de kwaliteit van de kleding behoudt, liefst nog levendiger maakt én alles goed en fris doet ruiken. Daarnaast is een goede prijs-kwaliteit verhouding ook voor ons heel belangrijk, ook hier hebben wij dan ook consequent aan gedacht. Door te kiezen voor een grootverpakking, spaart u tonnen geld uit. Voordeligheid is hier troef.

Wasmiddelen in duizend geuren en kleuren

Er worden wel miljoenen verschillende soorten wasmiddelen aangeboden op de markt, maar kortweg zijn ze op te delen in vier grote groepen: het vloeibaar wasmiddel, het waspoeder, de wastabletten en de wasverzachter. De eerste drie hebben zowat dezelfde functie, maar hebben elk hun voordelen. Wasverzachter is dan weer echt iets aparts.

Waspoeder

In het niet zo verre verleden werd de was nog gedaan met zeep bereid uit plantaardige en dierlijke oliën en vetten. Aangezien de prijs van die producten steeg, kwam men op de proppen met het goedkopere synthetische waspoeder. Waspoeder werkt uitstekend tegen plantaardige vlekken en beschermt uw machine bovendien tegen schimmelvorming. U heeft echter wel een verhoogde kans op kalkaanslag. Maar als u dat afweegt tegen het spetterende resultaat van waspoeder, dan is er geen twijfelen meer aan. Bovendien kan dit verholpen worden met ontkalkers die u uiteraard ook op deze website kan vinden.

Vloeibaar wasmiddel

In de beginjaren kon vloeibaar wasmiddel niet op tegen de kracht van waspoeder, maar intussen is de kloof steeds kleiner geworden. Het grootste voordeel van vloeibaar wasmiddel is dat het beter oplost in water dan waspoeder. Dit is ideaal als u op lage temperaturen wast. Deze lage temperaturen zorgen er dan wel weer voor dat u meer last heeft van schimmels, bacteriën en stof. Maar niet getreurd, neus gerust eens verder rond op onze website en u vindt direct producten om u van dit probleem te verhelpen.

Wastabletten

Wastabletten zijn zuiniger dan het traditionele wasmiddel, bovendien zijn ze zeer eenvoudig in gebruik. Met een wastablet gebruikt u namelijk de precieze hoeveelheid wasmiddel die u nodig heeft. Ze zijn dus beter voor het milieu.

Wasverzachter

Uw was kan niet zonder wasverzachter, het zorgt er namelijk voor dat uw wasgoed soepel blijft aanvoelen en dat het bovendien nog eens lekker en fris ruikt. Het is dan ook het middel dat met het laatste spoelwater bij uw wasgoed terechtkomt om een aangename en blijvende geur te garanderen.