Onze andere webshops

Sanitairreinigers

Foto-tabel Lijst

1-12 of 86

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 86

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Voor een hygiënisch schoon en goed verzorgde sanitair reiniging, heeft u de juiste schoonmaakproducten nodig. Daarbij kunt u denken aan de grondige reiniging van het toilet met een middel tegen kalk- en urine aanslag. Ook een frisse geur hoort bij de juiste verzorging van de sanitaire ruimte. Gelukkig zijn daar een aantal goede producten voor op de markt. Bijvoorbeel een toiletblokhouder, deze reinigt het toilet diep en grondig en laat tevens een langdurige prettige geur achter. Urinoirtabletten op hun beurt zijn zeer krachtige reiningende blokjes met een frisse citroengeur. Deze kunnen los op de urinoirmat gelegd worden om hun reinigende werking in het urinoir te voltrekken. En zo vindt u nog een groot aantal andere schoonmaakmiddelen voor het reinigen van uw sanitair. 

Een schoon toilet voor een beperkt budget

Hygiëne en proper sanitair worden steeds crucialer binnen uw beleid. Zowel klanten als personeel hechten daar dan ook een steeds meer belang aan. Uw sanitair reinigen kan echter al snel resulteren in een maar al te dure bezigheid. Budgetvriendelijk sanitair reinigen start dan ook bij 4UStore, waar u steeds geniet van kwalitatieve producten tegen uiterst competitieve prijzen - aangevuld met een fantastische staffelkorting. Van een frisse geur tot het verwijderen van kalk- en urineaanslag: uw sanitair reinigen start duidelijk bij ons.

Sanitair reinigen

Uw sanitair reinigen gebeurt best heel grondig. Daarbij is het niet enkel en alleen van belang dat alle vormen van aanslag effectief en efficiënt weggehaald worden, maar is bovendien ook de frisse geur niet onbelangrijk. Bij de keuze van de door ons aangeboden producten werd steeds rekening gehouden met deze uiterst belangrijke combinatie. Wij kiezen keer op keer voor producten die niet enkel actief maar ook preventief en langdurig beschermen tegen allerhande vuil. Voor het dagdagelijks sanitair reinigen is de Skjinner sanitairreiniger dagelijks een echte aanrader: met zijn aangename geur en zijn preventieve aanpak van kalkaanslag doet hij alles wat je van een sanitairreiniger mag verwachten – en dat voor een heel budgetvriendelijke prijs. Omdat het milieu ook voor ons heel belangrijk is bieden we ook biologische verantwoorde sanitaire reinigingsproducten aan. Onze Ecodos sanitairreiniger draagt bijvoorbeeld zowel het milieu als het ecologisch en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. Uw sanitair reinigen en rekening houden met het milieu kunnen wel degelijk hand in hand gaan.

Toiletblokjes

Zowel voor gewone toiletten als voor urinoirs bieden wij een heel assortiment aan toiletblokjes aan. De toiletblokjes van Glorix zijn een echte aanrader voor uw sanitair. Deze toiletblokjes bestrijden en verwijderen de voedingsbodem voor allerhande schadelijke bacteriën en voorkomen vieze en ongewenste kalk- en urineaanslag. Aangevuld met zijn frisse geur na iedere toiletspoeling, zijn handige toilethouder en zijn 3-in-1-werking is hij alles wat je nodig hebt voor jouw toilet of urinoir. Sanitair reinigen start met een geschikte preventieve aanpak.

Ontkalker, antibacteriële doekjes en meer

Uw sanitair reinigen is echter meer dan preventie alleen. Ontstaat er alsnog kalkaanslag dan is het van belang om dit zo snel mogelijk te verwijderen, al was het maar om verstopping en oxidatie van de waterleidingen tegen te gaan. Uiteraard hebben wij een uitgebreid aanbod aan ontkalkingsproducten opgenomen in ons assortiment. Hiernaast hebben wij ook een hele resem andere producten beschikbaar die u mogelijks best in huis haalt, gaande van bijvoorbeeld hygiënische doekjes tot toiletblokhouders. Uw sanitair reinigen doet u met andere woorden niet alleen, wij staan steeds voor u klaar met de best geschikte producten om u in al uw reinigingswerken te ondersteunen.