Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
 1. 9
  167
Merk
 1. Ecolab (1)
 2. HG (2)
 3. Merkloos (2)
 4. Orphisch (2)
 5. Tana Professional (1)
 6. Wecoline (1)
Type Schoonmaakmiddel
 1. Removers (3)
Ecologisch schoonmaakmiddel
 1. Nee (6)

Removers

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

Remover jerrycan kopen bij 4UStore

Kauwgom, stickers en graffiti: ze hebben stuk voor stuk gemeen dat ze wel heel moeilijk te verwijderen zijn. Met klassieke reinigingsmiddelen laten ze zo goed als altijd een onhygiënische indruk achter. Speciaal hiervoor zal je natuurlijk een remover kopen. Met zo’n remover verwijder je in een handomdraai kauwgom, stickers, graffiti of vilstift. Zelfs schoenpoets of algen laten zich eenvoudig verwijderen. Zoals je het intussen van 4UStore gewoon bent, komen deze removers nu ook in extra grote verpakking. En zo’n remover jerrycan kopen, doe je bovendien ook nog eens extra voordelig!

De remover jerrycan: welke soorten removers zijn er?

Onze removers komen in uiteenlopende uitvoeringen. In de eerste plaats is er bijvoorbeeld de remover jerrycan Graffity. Het gaat om een remover die je niet alleen gebruikt voor het verwijderen van het spuitbuswerk van een lastig buurjongetje, maar ook voor het verwijderen van verf- en viltstiftvervuiling. Deze Graffity Remover laat zich eenvoudig gebruiken op kwetsbare oppervlakken, waardoor het ook geschikt is voor gebruik op kunststof, verf of lak. Vervolgens hebben we ook andere removers beschikbaar, zoals de Sticker- en de Kauwgomremover. Zij zijn niet alleen verkrijgbaar in een jerrycan maar ook als handige spuitbus.

Verwijderen van groene algen met de Algstop jerrycan

Lang niet alleen stoute buurjongens of herkauwende medewerkers kunnen de uitstraling van de onderneming aantasten. Ook groene aanslag doet dat als geen ander. Dergelijke groene aanslag laat een onhygiënische indruk na op het meubilair, de flagstones en zelfs de muren, daken en ramen.

De oplossing? De Algstop jerrycan. Het gaat om een compacte biocide in een extra grote jerrycan. Door de remover te mengen met water en het te spuiten op de groene aanslag, verwijder je het in een handomdraai. Zo’n Algstop jerrycan bevat maar liefst tien liter Algstop. Hierdoor creëer je met een enkele Algstop jerrycan ruim 410 liter removervloeistof en dit terwijl je ook nog eens geniet van onze extra voordelige staffelkorting. Een Algstop Remover jerrycan kopen? Dat doe je toch gewoon bij 4Ustore!

Andere producten bij 4UStore

Buiten deze handige producten die geschikt zijn voor keukenreiniging verkopen wij natuurlijk nog veel meer producten die handig zijn voor op uw kantoor of voor in uw huishouden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sanitairreiniging en interieurreiniging. Ook deze producten dragen de uitstekende kwaliteit die al onze producten dragen. Neem een kijkje in ons assortiment en kijk wat wij u te bieden hebben.