Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 12
    38
Merk
  1. Cif (4)
  2. Ecolab (1)
  3. Zone (1)
Type Schoonmaakmiddel
  1. Sanitairreiniging (4)
  2. Schuurmiddelen (1)
Ecologisch schoonmaakmiddel
  1. Nee (2)

Schuurmiddelen

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Schuurmiddelen kopen bij 4UStore

Sommige verontreinigingen laten zich niet zomaar verwijderen. En dan zijn schuurmiddelen geen overbodige luxe. Wij verkopen diverse vloeibare schuurproducten voor het verwijderen van hardnekkige vetten en vlekken. Het gaat hierbij om schuurproducten met microkristallen die niet krassen. Ze komen echter zowel met als zonder kunstmatige geuren en een aantal van onze schuurmiddelen zijn ook geschikt voor gebruik in de keuken.

De verborgen kracht van schuurmiddelen

De werking van schuurmiddelen is zeker geen staatsgeheim. Over het algemeen bevatten vloeibare schuurmiddelen een natuurlijk mineraal zoals calciet. Dat mineraal helpt om vuil en vet van het oppervlak te schuren. Daarnaast bevatten vloeibare schuurproducten ook een wasactieve stof. Dit moet de reiniging bevorderen. De hardheid en de grootte van de deeltjes werd zorgvuldig gekozen om geen krassen achter te laten, terwijl het toch effectief is ten opzichte van het opgedroogd vuil. De verklaring daarvoor is niet ingewikkeld: het natuurlijk mineraal heeft een grotere hardheid dan het vuil, maar een lagere hardheid dan die van het oppervlaktemateriaal. Dat is ook het principe van schuurkorrels, die tegenwoordig nog maar zelden worden gebruikt.

Speciale schuurmiddelen kopen bij 4UStore

Naast de klassieke vloeibare schuurmiddelen vind je bij 4UStore ook speciale schuurmiddelen. Het gaat in de eerste plaats om vloeibare schuurmiddelen met een beetje bleekmiddel. Het gaat om een alkalisch schuurvloeistof die meteen ook zorgt voor een hygiënische ontsmetting. Daarnaast bieden wij ook speciale schuurmiddelen aan voor specifieke toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan schuurmiddelen met extra zachte korrels voor keramische keukenoppervlakken. Meestal bevatten dergelijke schuurproducten microscopische aluminiumoxidekorrels, hetgeen beduidend zachter is dan calcietkorrels. Twijfel je over de geschiktheid van onze vloeibare schuurproducten? Contacteer dan de klantenservice van 4UStore.

Andere schoonmaakmiddelen kopen bij 4UStore

Naast ons rijk assortiment van vloeibare schuurproducten vind je bij 4UStore ook een ruime keuze aan andere schoonmaakmiddelen. Denk daarbij aan: