Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Keukenreinigers

Foto-tabel Lijst

1-12 of 28

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 28

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Producten voor keukenreiniging kopen bij 4UStore

De keuken is een bijzondere omgeving, zeker als we het over het reinigen hebben. In een keukenomgeving vinden we immers vaak allerhande vetten en etensresten aan. Hoewel de verontreiniging er eenvoudigweg des te groter is, zijn de hygiënische vereisten die we aan de keukenomgeving stellen des te groter. Hiernaast moeten we ook rekening houden met de veiligheid: zo moet een keuken vaak snel gereinigd worden en dit zonder risico op uitglijden. Ook de voedselveiligheid speelt hier een rol. Tot slot zijn er de vereisten van het toestel in kwestie, die een bijzonder schoonmaakmiddel op kunnen dringen.

De keukenreiniger van Ecolab kopen

De dispenser van het merk Ecolab is een absolute meerwaarde voor de reiniging van jouw keukenomgeving. Er bestaan echter verschillende navullingen. Een eerste Ecolab keukenreiniger is de Oasis Pro. Deze keukenreiniger heeft een desinfecterende werking. Het kan niet alleen gebruikt worden voor de schoonmaak, maar ook voor een preventieve ontsmetting van de keukenomgeving. Hiernaast is er een andere bijzondere keukenreiniger van Ecolab: de Ecolab KitchenPro Manual keukenreiniger. Deze keukenreiniger focust zich voornamelijk op het effectief verwijderen van etensresten tijdens de manuele afwas. Echter is het ook geschikt voor kleinere reinigingswerken. Denk bijvoorbeeld aan het reinigen van een grill. Tot slot is er de Ecolab Kitchenpro Duo keukenreiniger. Deze keukenreiniger gebruik je voor het reinigen van vloeren en werkoppervlakken en dit tot in de kleinste details.

Waarop letten bij het kopen van schoonmaakmiddel voor de keuken?

Eerder haalden we al de vereisten aan waar een keukenreiniger aan moet voldoen. Zo moet het snel en efficiënt reinigen, ook harde vetaanbaksels aankunnen en geschikt zijn voor contact met plaatsen waar men voedingsmiddelen verwerkt. Bij 4UStore ben je echter zeker: iedere keukenreiniger is gewoon geschikt voor gebruik in de keuken. Vergeet bij de selectie van een geschikte keukenreiniger natuurlijk niet even rekening te houden met jouw specifieke vereisten. Een keukenreiniger voor de vloer is immers nog steeds niet geschikt voor het reinigen van de oven.

Andere producten bij 4UStore

Buiten deze handige producten die geschikt zijn voor keukenreiniging verkopen wij natuurlijk nog veel meer producten die handig zijn voor op uw kantoor of voor in uw huishouden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sanitairreiniging en interieurreiniging. Ook deze producten dragen de uitstekende kwaliteit die al onze producten dragen. Neem een kijkje in ons assortiment en kijk wat wij u te bieden hebben.