Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@handdoeken
  toiletpapier.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
 1. 61
  84
Merk
 1. Ecolab (1)
 2. Merkloos (1)
Type Schoonmaakmiddel
 1. Interieurreiniging (2)
Ecologisch schoonmaakmiddel
 1. Nee (1)

RVS cleaner

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

RVS cleaner

Wil jij een grootverpakking RVS cleaner, zodat jouw keuken er altijd helemaal netjes schoon bij staat? Bekijk het aanbod RVS cleaner bij handdoekentoiletpapier.nl. Je vindt bij ons verschillende soorten RVS cleaner van verschillende merken. Allemaal tegen een zeer scherpe prijs. Bekijk snel ons aanbod!

Over RVS cleaner

Een RVS cleaner is een handig schoonmaakmiddel voor het schoonmaken van RVS gerelateerd metaal. Vaak is dit moeilijk schoon te houden maar met deze spuitbussen maak je het metaal snel weer zo goed als nieuw. De RVS schoonmaakmiddelen zorgen er direct voor dat er een beschermlaagje ontstaat op het bewerkte metaal. Hierdoor zal het in de toekomst minder vaak schoongemaakt hoeven worden. De RVS cleaner is verkrijgbaar in verpakkingen met verschillende hoeveelheden. Zo zijn er verpakkingen van 6 x 500 ml, verpakkingen van 6 x 750 ml en verpakkingen met 12 x400 ml.
De merken RVS cleaner die wij onder andere in ons assortiment hebben zijn:

 • Ecolab
 • De groene olifant

Ben je naast een RVS cleaner nog op zoek naar andere producten? Bekijk bijvoorbeeld ook eens assortiment disposables of ons poetspapier.

Heb je vragen over RVS cleaner?

Als je vragen hebt over welke RVS cleaner jij het beste kunt bestellen, dan staan onze medewerkers voor je klaar. Je kunt onze medewerkers bereiken door te bellen naar 0117-454007. Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur. Daarnaast is het ook altijd mogelijk om jouw vragen te stellen via de mail. Ons e-mailadres is info@handdoekentoiletpapier.nl. Onze medewerkers zullen je zo spoedig mogelijk van een passend antwoord voorzien. Wanneer je jouw RVS cleaner bij handdoekentoiletpapier.nl bestelt, kun je ook altijd samples van enkele van onze producten aanvragen. Daarnaast hoeven accounthouders geen verzendkosten te bestellen, wanneer er voor meer dan €100,- excl. btw wordt besteld. Zakelijke klanten hebben bij ons de mogelijkheid om bestellingen op rekening te betalen.