Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 39
    153
Merk
  1. Ecolab (2)
  2. Green Care Professional (2)
  3. Tana Professional (1)
Type Schoonmaakmiddel
  1. Interieurreiniging (4)
Ecologisch schoonmaakmiddel
  1. Ja (2)
  2. Nee (2)
Keurmerk
  1. EU ECO-label (2)

Tapijtreiniger

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Tapijten zijn mooi, comfortabel en geven een rustig gevoel. Na een hele dag hard labeur even die naakte voetjes op het heerlijk zacht en donzig tapijt neer plonzen, heerlijk toch? Maar ook op kantoor geeft een tapijt een huiselijk en rustgevend gevoel, waardoor bijvoorbeeld klanten zich veel sneller thuis zullen voelen. Het enige nadeel van een tapijt is dan weer dat ze vaak heel moeilijk te reinigen zijn bij hardnekkige vlekken. Met een tapijtreiniger hoeft dat echter geen probleem te zijn. Wij leggen een en ander voor jou uit.

Reinigt jouw tapijt opnieuw tot een schoonheid

De voordelen van een tapijt

'Koop ik een tapijt, dan moet ik ook een tapijtreiniger in huis halen. Zou ik dan niet gewoon beter geen tapijt in huis halen?' Het is een opmerking die we wel vaker horen - volledig onterecht als je het ons vraagt. Laat die tapijtreiniger zeker niet afschrikken, de voordelen van een tapijt zijn immers niet te onderschatten. Zo zijn tapijten uiterst comfortabel, voelen ze warm en zacht aan en geven ze en zeer gezellig gevoel. Daar komt bovendien nog eens bovenop dat tapijten over het algemeen veel goedkoper zijn dan vele soorten harde vloerbedekking en ze doorlopend vrij eenvoudig te onderhouden zijn. Ook vlekken verwijder je snel en eenvoudig via een tapijtreiniger. Door gebruik te maken van een dergelijke tapijtreiniger maak je keer op keer van jouw tapijt opnieuw een echte schoonheid.

Mijn tapijt onderhouden, hoe doe ik dat?

Het dagdagelijks onderhoud van een huiselijk tapijt is gelukkig nog vrij eenvoudig, iedere dag jouw tapijtreiniger erbij halen is dus zeker niet nodig. Tapijten zijn dan ook makkelijk te stofzuigen, waardoor zich zelden problemen stellen. Echter zal een stofzuiger heel vaak niet alles kunnen verwijderen, waardoor het op lange termijn veel minder hygiënisch zal worden - in dat geval kan een tapijtreiniger soelaas bieden. Dat hoeft dan ook niet te verbazen: beetje per beetje zullen zich voedingsrestjes verzamelen (waar de meest minuscule wezentjes heerlijk van zullen genieten), menselijke stofdeeltjes zullen dan weer een smulpartij worden voor het zo gevreesde huisstofmijt en allerhande vetten die vrijkomen tijdens het koken zullen zich uiteindelijk ook in het tapijt nestelen. Komt daarbij dan nog eens de problematiek van eventuele vlekken en de situatie wordt al helemaal problematisch. Een grondige tapijtreiniging met een tapijtreiniger zou volgens ons dan ook minstens jaarlijks moeten gebeuren. Een tapijtreiniger is daarom het beste hulpmiddel om dat te bewerkstelligen.

Hoe reinig ik mijn tapijt?

Een tapijt reinigen is eigenlijk geen alleenstaand werkje. Het is een werk van lange adem, waarbij een tapijtreiniger de zwaarste klusjes hoort te klaren. Alhoewel voorkomen vaak beter is dan genezen, zal je zelden ook effectief vlekken voorkomen. Hoe sneller je zo een vlek aanpakt, hoe groter de kans is dat hij ook permanent wordt verwijderd. In eerste instantie kan er nog getracht worden om met een schone doek en lauw water de vlek voorzichtig weg te deppen. Lukt dat niet, dan gebruik je best een vlekverwijderaar. Lukt dat nog niet helemaal? Haal de tapijtreiniger dan maar meteen van onder het stof en ga aan de slag: geen enkele vlek is hem te snel af. Geen tapijt dat de tapijtreiniger niet kan reinigen. Want met een tapijtreiniger, maak je van ieder tapijt opnieuw een schoonheid.