Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Glasreinigers

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

Glasreinigers dienen voor het verwijderen van vingerafdrukken en andere vervuilingen op ramen, spiegels, vitrines, marmer en kristal. Het gaat vaak om vuil dat uit de lucht neerslaat op het oppervlak, bijvoorbeeld nicotine uit sigarettenrook. Het overgrote deel van de glasreinigers uit ons assortiment wordt geleverd in een handige sprayflacon. Het product kunt u direct op het vuile oppervlak spuiten en vervolgens oppoetsen met een droge doek. Onze glasreinigers geven een streepvrij en helder resultaat. Gebruik ze voor het reinigen van spiegels en ruiten, tafels en deuren en TV, computer en laptop. Glasreinigers zijn niet geschikt voor het reinigen van LCD-schermen. Pas hier mee op!

Voor het helderste glas

Glazen ramen, spiegels, vitrines, marmer en kristal. Ze hebben alvast één iets gemeen: prachtig om te hebben, maar soms lastig om te onderhouden. Vuil en stof is meteen zichtbaar, vingerafdrukken blijven aanwezig als op een plaats delict en tijdens het reinigen is het soms ergerlijk trachten om geen strepen achter te laten. Toch kan dat reinigen veel simpeler, resulterende in het helderste glas dat als een fata morgana er ineens niet meer was. Door gebruik te maken van een geschikte glasreiniger zijn glazen ramen, spiegels, vitrines, marmer en kristal in een handomdraai weer kraaknet te krijgen. En dat zonder al te veel moeite of eindeloze reinigingspogingen.

Hoe ga ik te werk?

Glas reinigen met behulp van een glasreiniger is eigenlijk niets meer dan louter kinderspel. De glasreiniger kan meteen op het vervuilde oppervlak gespoten worden, waarna het opgepoetst kan worden met droge doeken of zemen. Bij zeer sterke verontreiniging kan het echter nog steeds aangewezen zijn om eerst het grove vuil handmatig te verwijderen. Een handige tip uit oma's mond is in dat geval een spons in lauw sodawater drenken. Voor bijvoorbeeld vogelpoep kan tandpasta dan weer echte wonderen verrichten. Maar over het algemeen zal een simpele behandeling met glasreiniger in de meeste gevallen volstaan. Glasreiniger kan gebruikt worden voor de reiniging van onder meer spiegels, ramen, glazen tafels en deuren. Bovendien kan glasreiniger zelfs gebruikt worden voor de reiniging van beeldschermen, zoals die van de computer of laptop. Hierbij hoort wel de belangrijke opmerking kan glasreinigers niet gebruikt kunnen worden op LCD-schermen, in dat geval kan onherstelbare schade aangericht worden. Een gewaarschuwd man is er met andere woorden twee waard.

Onafhankelijk onderzoek

Onafhankelijk onderzoek, uitgevoerd in functie van het tv-programma kassa, toonde duidelijk de meerwaarde van een glasreiniger aan. Onder andere de door ons aangeboden glasreiniger van Glassex (mét pistool) scoorde heel goed op de uitgevoerde tests. Letterlijk noemden ze in dat geval het resultaat "top", met als enig nadeel dat het "soms wel eens stroef droogwrijven is". Ze hadden het hierbij over een lage gemiddelde prijs van 3,04 euro per 0,75 L. Een prijs waar wij, mede dankzij onze uiterst voordelige staffelkorting, uiteraard nog een stuk beter op scoren. Het is een symbool van ons streven naar hoge kwaliteit voor zeer voordelige prijzen, niet alleen bij Glassex - maar ook bij alle door ons aangeboden glasreinigers en andere schoonmaakmiddelen.