Onze andere webshops

Allesreinigers

Foto-tabel Lijst

1-12 of 79

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 79

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Voor de grote schoonmaak en het grondig reinigen van grote en kleine oppervlaktes, is de allesreiniger een welbekend en toereikend middel. Vuil en vet verdwijnen gemakkelijk na het schoonmaken met de allesreiniger. Zonder strepen na te laten, laat de allesreiniger alles weer blinken en heerlijk ruiken. De allesreinigers ruiken heerlijk fris en zijn geschikt voor zowel het grote als het kleine werk. Doeltreffend in het schoonmaken van ieder oppervlak. Kampioen in ontvetten en bovendien zeer voordelig geprijsd. 

Allesreiniger: wat moet ik weten?

De naam allesreiniger geeft het in feite al gedeeltelijk aan, maar dit schoonmaakproduct kent een heel breed toepassingsgebied. Allesreiniger wordt dan ook gebruikt om de meeste uiteenlopende huishoudelijke zaken te reinigen, van toilet tot in de keuken. Soms worden allesreinigers daarom ook wel eens multireinigers genoemd, gelet op hun multifunctioneel karakter.

Waarvoor is een allesreiniger geschikt

Uiteraard moet van een allesreiniger ook geen wonder verwacht worden. Een multireiniger is inderdaad geschikt voor de reiniging van een breed scala aan harde oppervlakken (tegels, vloeren, linoleum), toestellen (oven, bakplaat, ...) en sanitair (gootsteen, toilet), maar voor specialistische reinigingsmethoden zoals het ontvetten van een frietpan zijn dan weer andere en meer specialistische reinigingsproducten aangewezen. Kortom: allesreiniger reinigt het meest voorkomende vuil in het huishouden, maar voor sterke vervuiling zijn aangepaste producten aangewezen. Ook de Consumentenbond heeft trouwens in een eerder onderzoek geconcludeerd dat specialistische reinigers beter schoonmaken dan allesreinigers. Dat hoeft dan ook geen probleem te zijn, aangezien de kracht van een multireiniger ligt in zijn multifunctioneel karakter en zijn veel lagere prijs.

Onderzoek Consumentenbond

Recent deed de Consumentenbond onderzoek naar onder meer de prijzen van verschillende allesreinigers. Hieruit bleek onder andere dat het merk Andy Vertrouwd tot 50% goedkoper is dan pakweg Dettol Citroen & Limoen. De Consumentenbond vertrok hierbij van een gemiddelde prijs van €21,25 per 1.000 liter sop, een prijs die wij nog sterker zouden kunnen drukken met dank aan onze lage prijzen en handige staffelkorting. Wij gaan dan ook uit van een besparing van minimaal 60% ten opzichte van andere concurrerende en duurdere merken.

Voor welke allesreiniger kies ik?

Dat de keuze bij allesreinigers immens is, dat weten we. Verschillende onderzoeken in acht genomen (Consumentenbond, Test-Aankoop, Nieuwsblad, ...) moeten we concluderen dat een specialistische multireiniger het best is aangewezen. Zo kies je bijvoorbeeld voor een allesreiniger met ontvetter voor de keuken. Kiezen voor verschillende allesreinigers helpt om efficiënt en goedkoper aan de slag te gaan. Maar uiteraard kan ook een standaard allesreiniger niet ontbreken, zeker in functie van dagdagelijkse reinigingswerken. In dat geval moet je weten dat Andy vertrouwd met zijn gemiddelde prijs van €21,25 per 1.000 liter sop een echte aanrader is. Maar uiteraard kan ook gekozen worden voor een andere allesreiniger, denk bijvoorbeeld aan de Andy allesreiniger citroen of ecologische versies zoals de Ecolab Magic Maxx allesreiniger. Voor ieder reinigingswerk is er duidelijk een geschikte multireiniger bij ons beschikbaar