Onze andere webshops

Interieurreinigers

Foto-tabel Lijst

1-12 of 96

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 96

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Interieurreinigingsproducten kopen bij 4UStore

Een onderneming moet lang niet alleen extern een goede indruk achterlaten. Intern kan een rommelig boeltje immers al snel de sfeer verpesten. En eigenlijk is het onderhouden van een kantooromgeving lang niet zo moeilijk. Allesreiniger is en blijft bijvoorbeeld nu eenmaal een alleskunner. Echter is allesreiniger niet helemaal geschikt om alles te reinigen. Voor een aantal specifieke toepassingen zijn er dan ook bijzondere interieurreinigingsproducten beschikbaar. Denk maar aan een glasreiniger, een tapijtreiniger of een cleaner voor RVS.

Allesreiniger kopen bij 4UStore

Een allesreiniger is in principe geschikt voor het reinigen van de eerder alledaagse oppervlakken. Zo gebruik je het onder andere om tegels, gelakt hout of glas schoon te maken. Hoewel de naam doet uitschijnen dat je met een allesreiniger alles kan reinigen, is dat dus niet het geval. Maar voor de typische werk- en eetoppervlakken is zo’n allesreiniger dus wel gewoon geschikt. Ook voor het reinigen van glas kan je zo’n allesreiniger gebruiken, hoewel een glasreiniger hier toch wordt aangeraden.

Glasreiniger kopen bij 4UStore

In principe kan je voor het reinigen van ramen ook een allesreiniger gebruiken. Toch blijkt dat helemaal niet aangewezen te zijn. Het is immers lang niet zo eenvoudig om glaswerk met een allesreiniger schoon te maken. Zeker niet wanneer je een streeploos resultaat wenst te bekomen. Een goede glasreiniger is hier een betere keuze. Weet dat je hier de keuze hebt tussen sprayflacons en extra grote voordeelverpakkingen. Bij 4UStore kan je deze voordeelverpakkingen ook gewoon gebruiken met apart verkrijgbare lege sprayflacons.

Tapijtreiniger kopen bij 4UStore

Als er één oppervlak is waar je jouw allesreiniger maar beter niet gebruikt, is het wel het tapijt. Niet alleen omdat allesreiniger geen vezeldiepe reiniging toestaat, maar ook omwille van de kwetsbaarheid van het tapijt. Het kan immers niet de bedoeling zijn dat een allesreiniger het tapijt aantast en vlekken veroorzaakt. Een goede tapijtreiniger is hier inderdaad een betere keuze.