Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Prijs
  1. 28
    60
Type Schoonmaakmiddel
  1. Industriële reiniging (9)

Industriële reiniging

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

Producten voor industriële reiniging bij 4UStore.nl

In ons assortiment zijn verschillende soorten reinigers te vinden. Ook voor de industriële sector verkopen wij verschillende middelen. Wij beschikken namelijk over schoonmaakmiddelen voor onder andere de voedingssector (HACCP plannen), de autosector (corrosiewerende schoonmaakmiddelen) en de zwaardere industrie (reinigingsmiddelen voor de schoonmaak van zwaar bevuilde motorblokken).

Industriële reiniging voor HACCP schoonmaak plannen

HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) is een voedselveiligheidssysteem. Dit zorgt ervoor dat bedrijven die met voedsel omgaan voorkomen dat de veiligheid van ons eten niet in gevaar komt. Ook het reinigen van de materialen waarmee voedsel gemaakt wordt is dus van belang. Bij 4UStore verkopen wij industriële reiniging middelen voor de voedingssector. Deze schoonmaakmiddelen dragen de verwachte eisen die voldoen aan de HACCP eisen.

Corrosiewerende schoonmaakmiddelen

Ook in de autosector is het belangrijk om de juiste schoonmaakmiddelen te hebben. Het is belangrijk dat er geen corrosie komt op de materialen die gebruikt worden voor de auto’s. Door onze industriële reiniger zal hier geen sprake van zijn. Naast deze corrosiewerende schoonmaakmiddelen verkopen wij ook nog industriële reinigers om auto’s of trucks te wassen. Deze zijn gemaakt van een unieke formule waardoor de industriële reiniger een aantoonbare vriendelijkheid voor de lak heeft. Daarnaast zorgt het voor een diepglanzend resultaat.

Industriële reiniger voor bevuilde motorblokken

Ook voor bevuilde motorblokken hebben wij een industriële reiniger in ons assortiment. Om motorblokken een langere werking mee te geven is het belangrijk dat deze op zijn tijd schoongemaakt worden. Door onze industriële reiniger wordt dit geen probleem meer en zal er in de toekomst langer gebruik gemaakt kunnen worden van de motorblokken.

Andere handige producten in ons assortiment

Buiten deze kwalitatief goede industriële reiniging producten verkopen wij bij 4UStore nog veel meer handige producten. In ons assortiment is veel te vinden, denk hierbij bijvoorbeeld aan verschillende soorten schoonmaakmaterialen, prullenbakken of verschillende soorten kantine artikelen. Erg handig voor bij jullie in de kantine! Neem een kijkje op onze website en kijk eens naar ons assortiment. Er is voor iedereen wel wat handigs te vinden!

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@handdoeken
    toiletpapier.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
KiyOh

8,6 / 10

Gebaseerd op 801 beoordelingen

Esther

21 mei 2019