Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Categorie
 1. Interieurreinigers (96)
 2. Sanitairreinigers (86)
 3. Vloeronderhoud (42)
 4. Keukenreinigers (28)
 5. Vaatwasmiddelen (112)
 6. Textiel wasmiddelen (51)
 7. Desinfectiemiddelen (20)
 8. Ontvetter (21)
 9. Removers (9)
Prijs
 1. 1
  396
Merk
 1. Ajax (8)
 2. All (1)
 3. Ambi-Pur (1)
 4. Andy (6)
 5. Animo (2)
 6. Antikal (1)
 7. Ariel (1)
 8. BROXO (3)
 9. Biotex (1)
 10. Blue wonder (2)
 11. Brasso (1)
 12. Cif (5)
 13. Clax (2)
 14. Color reus (2)
 15. Dammol (1)
 16. Dettol (13)
 17. Diversey (13)
 18. Dr. Becher (1)
 19. Dreft (4)
 20. Dubro (3)
 21. Ecodos (4)
 22. Ecolab (122)
 23. Ecostar (1)
 24. Finish (4)
 25. Glassex (1)
 26. Glorix (7)
 27. Green Care Professional (56)
 28. HG (3)
 29. IceMelz (1)
 30. JP (4)
 31. Jura (1)
 32. Klok (4)
 33. Labaz (16)
 34. Lenor (1)
 35. Merkloos (4)
 36. Motip (2)
 37. Mr. Muscle (3)
 38. Mr. Proper (1)
 39. Omo (4)
 40. Orphisch (2)
 41. PB (6)
 42. Persil (1)
 43. Pledge (1)
 44. ProGlans (2)
 45. Rheosept (2)
 46. Robijn (2)
 47. Sanifris (1)
 48. Schaerer (1)
 49. Shout (1)
 50. Silvo (1)
 51. Skjinner (5)
 52. Spectro (1)
 53. Sun (14)
 54. Sunil (1)
 55. Tana Professional (47)
 56. Taski (7)
 57. Topclin (42)
 58. Tricel (16)
 59. Vanish (1)
 60. Vileda (1)
 61. WC eend (7)
 62. Wecoline (4)
 63. Wilco (1)
 64. Wilms (3)
 65. Witte reus (5)
 66. Zone (6)
Verpakking
 1. starterspakket (4)
 2. 750ml (8)
 3. 1 liter (10)
 4. 5 liter (28)
Type schoonmaakmateriaal
 1. Onstopper (1)
Type Schoonmaakmiddel
 1. Keukenreiniging (8)
 2. Ontvetter (13)
 3. Vloerreiniging (23)
 4. Sanitairreiniging (41)
 5. Interieurreiniging (31)
 6. Schuurmiddelen (1)
 7. Industriële reiniging (9)
 8. Vaatwas (52)
 9. Wasmiddelen (18)
 10. Desinfectiemiddelen (14)
 11. Ontkalker (1)
 12. Removers (3)
Ecologisch schoonmaakmiddel
 1. Ja (38)
 2. Nee (304)
Keurmerk
 1. EU ECO-label (36)
 2. NordicEco (2)
 3. Cradle to Cradle (21)

Schoonmaakmiddelen

Foto-tabel Lijst

1-12 of 491

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 491

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Bij een professionele schoonmaak horen uiteraard ook professionele schoonmaakmiddelen. Daar betaalt u het liefst niet te veel voor. In onze webshop vindt u een groot assortiment van uitstekende reinigingsmiddelen waar u het sanitair van uw bedrijf of de keuken van uw horecagelegenheid weer blinkend en hygiënisch schoon mee krijgt. Voor de algehele schoonmaak verkopen wij uiteraard alle soorten allesreiniger, van handige multi reinigers tot dikke bleek. Onder sanitair reiniging vindt u de beste producten voor het snel en hygiënisch reinigen van uw sanitaire ruimte. Voor een stralend schone – en vetvrije keuken kunt u uw keuze maken uit talrijke producten in de categorie keukenreiniging. Wij verkopen onder andere vertrouwde merken zoals Andy, Glassex, Cif en Glorix. Dit alles natuurlijk in voordelige grootverpakkingen.

Schoonmaakmiddelen: onmisbaar in uw bedrijf

Schoonmaakmiddelen, iedereen gebruikt ze. De omgeving waarin u werkt of klanten ontvangt dient namelijk sprankelend schoon te zijn. Een vieze omgeving: vlekken op het tapijt, een toilet dat niet fris ruikt of ramen waar men bijna niet doorheen kan kijken. Dit alles laat een blijvende indruk achter op uw gasten. En vergis u absoluut niet: men vertelt dit verder. Deze slechte reclame zal u blijven achtervolgen. Om deze reden is het noodzaak dat er goed gepoetst wordt en hier heeft men producten van goede kwaliteit voor nodig.

Schoonmaakmiddelen: sanitair

Er zijn natuurlijk talloze verschillende soorten schoonmaakmiddelen en merken. Al deze producten beloven uw interieur, vloer of keuken prachtig schoon te maken. Wij, van Handdoekentoiletpapier hebben een selectie gemaakt van kwaliteitsproducten die ook daadwerkelijk doen wat ze beloven. We hebben grofweg een onderscheid gemaakt in interieurreiniging, vloerreiniging, keukenreiniging en sanitair reiniging. Het is namelijk niet aan te raden voor deze verschillende schoonmaakwerkzaamheden gebruik te maken van dezelfde producten. Voor het schoonmaken van een vloer heeft men natuurlijk een andere product nodig dan voor het reinigen van een aangekoekte grill. Dit spreekt voor zich. Natuurlijk vindt u ook een categorie met allesreinigers. Dit zijn producten die zowel gebruikt kunnen worden voor het afnemen van meubels bijvoorbeeld tafeloppervlakken of vensterbanken, maar ook voor het reinigen van de vloer. Dit gebeurt overigens over het algemeen in het huishouden. In professionele ondernemingen zal men eerder kiezen voor een specifiek product dat speciaal ontwikkeld is voor die specifieke schoonmaakklus. Voor de schoonmaak van het toilet kiest u bijvoorbeeld voor een kwaliteitsproduct van Ecolab of voor de traditionele bleek die u gewend bent en gewoon goed werkt. Waarom veranderen als u tevreden bent? Verder natuurlijk de populaire chloortablet en natuurlijk mag de WC-eend ook niet ontbreken.

Schoonmaakmiddelen: keuken

Keukens worden vies, heel vies. Het is dan ook van belang dat men hier goede producten voor heeft. Er is natuurlijk een serieus verschil tussen de schoonmaak van een horecakeuken of de keuken van een bedrijf. In een bedrijf heeft men over het algemeen voldoende aan vaatwastabletten, afwasmiddel, een afwasborstel en sopdoeken. Een horeca- of grootkeuken vraagt om een geheel andere aanpak, materialen en schoonmaakmiddelen. Voor beide soorten keukens vindt u de juiste producten in onze webshop. Kijk ook bijvoorbeeld eens bij onze poetsdoeken!

Schoonmaakmiddelen online kopen

In een proper huis horen goede schoonmaakmiddelen. Schoonmaken is tegenwoordig verheven tot een echte kunst. Er komen steeds meer reinigingsproducten op de markt, elk met eigen toepassingen en kwaliteiten. Bij Handdoekentoiletpapier.nl kunt u schoonmaakmiddelen kopen voor allerhande doelstellingen, zonder door de bomen het bos niet meer te moeten zien. Wij begeleiden u in de aankoop van de meest geschikte schoonmaakmiddelen of bijvoorbeeld een handschoendispenser, die ook enorm te pas kan komen. Samen houden we ook jouw huis schoon!

Welke schoonmaakmiddelen kopen?

Afhankelijk van de gewenste toepassing en het gewenst resultaat zal een bepaald product voor u geschikt zijn. Wij lijsten bij onderstaande toepassingen de geschikte reinigingsmiddelen voor u op.

Schoonmaakmiddelen kopen om glas te reinigen

In deze categorie schoonmaakmiddelen betreft het de zogenaamde glasreinigers. Glasreinigers zijn reinigingsproducten speciaal op de markt gebracht om vingerafdrukken of vlekken te verwijderen van glas, spiegels, marmer en kristal. In deze categorie zijn wij een grote fan van de Ecolab alklanet glasreiniger, omdat het niet enkel een gebruiksklaar schoonmaakmiddel is maar bovendien ook tot de groep glasreinigers behoort dat streeploos sneldrogend is. Daarbovenop is het ook ecologisch afbreekbaar en gaat het om een duurzaam verantwoord reinigingsmiddel.

Schoonmaakmiddelen om keuken of kantine te reinigen

Voor de keuken heb je volledig andere producten nodig. In de keuken gaat het immers vaak om voedingsresten, vetvlekken en mogelijke voedingszuren. Het is belangrijk om de juiste reinigingsmiddelen te gebruiken en zo te vermijden dat de keuken een broeihaard wordt van ongewenste bacteriën en schimmels die leven van de voedingsresten tussen openingen en spleten. In de keuken kunnen eigenlijk verschillende schoonmaakmiddelen gebruikt worden. Voor tegels en spoelbak kiest men voor kalkreinigers. Voor de vaatwas zijn er de zogenaamde vaatwastabletten. Voor uw koffieautomaat zijn er zogenaamde koffiecleaners. Voor de zwaardere reinigingswerken zijn er specifieke reinigingsmiddelen, zoals schuurmiddelen, ontvetters, en schoonmaak azijn. Wij beschikken steeds over een uitgebreid assortiment aan schoonmaakmiddelen met heel wat keuzemogelijkheid. 

Online schoonmaakmiddelen kopen voor vloerreiniging

Ook voor vloerreiniging zijn er speciale schoonmaakmiddelen op de markt. Welke schoonmaakmiddelen u best gebruikt hangt af van de ondergrond. Een tegelvloer kan inderdaad gewoon gereinigd worden met water en allesreiniger, maar sommige vloeroppervlakten vereisen specifieke schoonmaakmiddelen. Wij beschikken over schoonmaakmiddelen voor al uw tegel- en/of vinylvloeren, ideaal om ook moeilijk te verwijderen vet, rookaanslaag en frisdrankresten op uw vloeren moeiteloos schoon te krijgen. 

Schoonmaakmiddelen voor industriële reiniging

Naast reinigingsmiddelen voor de particulier of voor kantoorcomplexen, beschikken wij ook over reinigingsproducten voor de industriële sector. Deze voldoen uiteraard aan volledig andere kwaliteitsvereisten en worden met de hoogste zorg door ons gekozen. Wij beschikken over schoonmaakmiddelen voor onder andere de voedingssector (HACCP plannen), de autosector (carrosiewerende schoonmaakmiddelen)en de zwaardere industrie (reinigingsmiddelen voor de schoonmaak van zwaar bevuilde motorblokken).

Waarom uw schoonmaakmiddelen online kopen bij Handdoeken
toiletpapier.nl?

Omdat wij houden van een schone service. Reinigingsmiddelen mogen niet zomaar gekocht worden, ieder type schoonmaakmiddel heeft zijn eigenschappen en ideaal toepassingsgebied. Heb je onze Calgonit bierglasreiniger of Alklanet glasreiniger al gezien? Ons assortiment is enorm! Neem bijvoorbeeld ook eens een kijkje bij onze doos poetsdoeken, schoonmaakmateriaal, bezem hard blauwbezem Type B, vloeibare zeep, bleek, Gedemineraliseerd water, Geurverwijderaar, poetsmiddel, Vloerglans. Wij informeren u dan ook bij ieder type schoonmaakmiddel over deze eigenschappen en staan u met plezier bij in de keuze van de best geschikte schoonmaakmiddelen. Bovendien hebben wij een groot assortiment aan duurzame reinigingsmiddelen die u zelden elders kan verkrijgen. Bestel daarom vandaag nog uw reinigingsproducten aan onze voordelige prijzen en grootverpakkingen.