Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Werkwagen

Subcategorieën

Foto-tabel Lijst

1-12 of 47

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel Lijst

1-12 of 47

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Werkwagen kopen bij 4UStore

Bij 4UStore vind je nu ook een handige werkwagen voor het transporteren en het gebruiken van schoonmaakspullen. Deze werkwagen is voorzien van alle noodzakelijkheden voor een efficiënte en doeltreffende schoonmaak. Dit zorgt ervoor dat de schoonmaak nu nog sneller en efficiënter verloopt. Bovendien heeft zo’n werkwagen ook ergonomische voordelen: het vervoeren van zware emmers en spullen is nu immers kinderspel. Blijkt een werkwagen toch te groot te zijn? Dan kan je de schoonmaakwagen ook vervangen door een handige schoonmaakgordel.

Schoonmaakwagen kopen bij 4UStore

Een werkwagen kopen heeft, zoals eerder aangehaald, heel wat voordelen te bieden. Zeker met de werkwagen van 4UStore is dit het geval. Deze werkwagen heeft dan ook heel wat toepassingsmogelijkheden. Door de diverse inrichtingsopties kan je de werkwagen helemaal naar wens indelen, waardoor hij altijd aansluit bij de desbetreffende schoonmaakwerkzaamheden. Bovendien kan je de werkwagen ook zelf uitrusten met allerhande andere schoonmaaksystemen zoals deze van Vileda Professional. Deze werkwagen is verkrijgbaar in diverse kleuren en heeft een beperkt gewicht.

Schoonmaakgordel kopen bij 4UStore

Vanuit ergonomisch oogpunt is een werkwagen nog steeds de beste oplossing. In sommige gevallen is zo’n werkwagen echter geen optie, vaak omwille van plaatsgebrek. In dergelijke gevallen biedt een schoonmaakgordel een ideaal alternatief. Dankzij zo’n schoonmaakgordel heb je de noodzakelijke schoonmaakmiddelen en schoonmaakmaterialen immers steeds in de buurt en dit zonder dat je je nog hoeft te bukken. Bij 4UStore vind je de cleaningbelt van Green Care. Het gaat om een schoonmaakgordel met verstelbare riem waardoor ook schoonmakers met een maatje meer of minder het gewoon dragen kunnen.

Is ergonomisch werken een must? Weet dan dat we bij 4UStore ook over talloze andere ergonomische oplossingen beschikken. Meer informatie? Neem dan even contact op met onze klantendienst waar ze jou graag op de geschiktheid van onze ergonomische oplossingen wijzen.

Andere categorieën

Bekijk ook een van deze producten