Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 24
    36
Merk
  1. Cleanfix (2)

Onderdelen

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Waterzuigeronderdelen kopen bij 4UStore

Bij 4UStore vindt u niet alleen waterzuigers, maar ook allerlei onderdelen om uw waterzuiger uit te breiden of onderdelen ter vervanging van defecte stukken. Deze onderdelen voldoen aan de kwaliteitseisen die u ook aan uw waterzuiger stelt en er wordt telkens aangegeven voor welke waterzuigers of toepassingen ze geschikt zijn. Raadpleeg de productpagina's voor meer informatie.

Een waterzuigmond kopen bij 4UStore

Een voorbeeld van een veelgevraagd onderdeel is de waterzuigmond van Cleanfix. Een waterzuigmond is een zuigmond met een dweilfunctie, geschikt voor de plaatsing op een waterzuiger. De waterzuigmond van Cleanfix is uitgerust met zuigrubbers en wieltjes om het nog vlotter te gebruiken. Zelfs op oneffen oppervlakken kunt u deze waterzuigmond eenvoudig gebruiken. De Cleanfix-waterzuigmond is geschikt voor gebruik in combinatie met alle Cleanfix-waterzuigers.

Diverse onderdelen verkrijgbaar

Naast de waterzuigmond en andere waterzuigeronderdelen vindt u bij 4UStore ook een compleet assortiment onderdelen en accessoires voor andere toestellen. Op die manier zet u uw reinigingsmachines helemaal naar uw hand of kunt u eenvoudig defecte onderdelen vervangen. Onder andere op onderstaande pagina's vindt u nog andere nuttige onderdelen terug.