Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Categorie
  1. Onderdelen (2)
Prijs
  1. 24
    561
Merk
  1. Cleanfix (3)
  2. Numatic (2)
Type schoonmaakmateriaal
  1. Stofzuiger (1)

Waterzuiger

Subcategorieën

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Een waterzuiger kopen bij 4UStore

Een klassieke stofzuiger is niet geschikt om water op te zuigen. Voor je het weet zit het water overal en is hij stuk. Een goede waterzuiger is dan wel weer voldoende krachtig om (vervuild) water op te zuigen, inwendig is het systeem dan ook waterdicht ontworpen zodat er niks stuk kan gaan. In deze webshop vindt u onder andere de Numatic en de Cleanfix waterzuiger terug. Het gaat om apparaten met uitstekende kwaliteiten en we lichten ze dan ook graag even voor u toe.

Numatic waterzuiger

De Numatic waterzuiger is een water- en stofzuiger met een dubbele Twinflo-motor. Het voordeel van de Numatic waterzuiger is dat u zelf kiest hoeveel zuigkracht u nodig heeft. Nat heeft de Numatic waterzuiger een capaciteit van zo'n 15 liter. Deze Numatic waterzuiger is gemaakt voor professionals en is dan ook gebouwd op basis van een speciaal soort kunststof dat geen moeite heeft met schoonmaakmiddelen of een harde impact en dat niet krast. Het is een heel goede machine die we zeker aanbevelen.

Cleanfix waterzuiger

De Cleanfix waterzuiger is in veel opzichten te vergelijken met de Numatic waterzuiger. Zo gaat het ook hier om een wel heel kwalitatief exemplaar dat moeiteloos voldoet aan de eisen van professionals. Onder andere de kwaliteitsvolle wielen en de RVS-zuigbuis spreken in het voordeel van de Cleanfix waterzuiger. Bovendien is de ketelinhoud met 24 liter een stuk uitgebreider dan die van de Numatic-variant. Het gaat ook hier om een goede machine die zeker het overwegen waard is.

Alles voor een goede vloerreiniging

Naast waterzuigers kunt u bij 4UStore ook allerlei andere benodigdheden aanschaffen die u helpen bij het grondig schoonmaken van natte of droge vloeren. Bekijk bijvoorbeeld even onderstaande pagina's waar u er meer over leest.