Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@handdoeken
    toiletpapier.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
  1. 504
    505
Merk
  1. Cleanfix (1)
Type schoonmaakmateriaal
  1. Stofzuiger (1)

Tapijtreiniger

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Een tapijtreiniger machine kopen bij 4UStore

Tapijten laten zich altijd moeilijke reinigen. Dit komt natuurlijk door de beschadigde vezels die het vuil veel beter vasthouden. Een goede tapijtreiniger machine is speciaal gemaakt om dergelijke tapijten alsnog helemaal proper te krijgen en zelfs hardnekkige vlekken te verwijderen. Er bestaan verschillende manieren waarop een tapijtreinigermachine dit kan doen, waarbij er telkens een reinigingsmiddel wordt ingespoten en het meteen samen met het vuil opnieuw wordt opgezogen. De exacte mogelijkheden en de geschiktheid verschilt van tapijtreinigermachine tot tapijtreinigermachine.

De Cleanfix tapijtreiniger machine voor optimale reinigingsresultaten

In deze webshop vindt u onder andere de Cleanfix tapijtreiniger machine terug. De Cleanfix tapijtreinigermachine is een heel goede tapijtreiniger machine voor diverse textieloppervlakken. U gebruikt de Cleanfix tapijtreiniger machine bijvoorbeeld om vloerbedekking te reinigen, maar ook voor stoffen meubels of zelfs voor het interieur van de auto. Omdat de Cleanfix tapijtreiniger machine het oppervlak vrijwel volledig droog zuigt, is het ook geschikt voor een snelle en doeltreffende reiniging in hotels.

Nog meer schoonmaakmaterialen kopen bij 4UStore

Naast tapijtreinigers kunt u bij 4UStore ook terecht voor diverse andere reinigingsmachines, schoonmaakmiddelen en schoonmaakmaterialen. Via onderstaande linkjes vindt u hier snel meer informatie over en maakt u kennis met de vele andere mogelijkheden voor een optimale tapijtreiniging.