Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 156
    970
Merk
  1. Cleanfix (5)
  2. Numatic (12)
Type schoonmaakmateriaal
  1. Stofzuiger (8)

Stofzuiger

Foto-tabel Lijst

1-12 of 17

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 17

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Hetty Stofzuiger

Houd uw bedrijf stof - en vuilvrij met een bijpassende stofzuiger. Wij bieden Hetty stofzuigers aan die ideaal zijn te gebruiken voor bedrijven. Deze Hetty stofzuigers hebben een enorme zuigkracht en zullen zonder moeite uw gehele pand stofzuigen. Ook hebben ze veel ruimte om stof in op te vangen waardoor deze niet vaak geleegd hoeft te worden. Bekijk hier onder ons gehele assortiment Hetty stofzuigers en kies een voor u bijpassend model voor een voordelige prijs

Een van onze topmodellen is de wereldberoemde stofzuiger Henry. Het icoon in de markt is een combinatie van een vriendelijk lach met de power om alles aan schoon te krijgen. Voor iedere schoonmaak klus heeft handoekentoiletpapier de passende oplossing. Toch niet helemaal fan van de Henry stofzuiger er zijn ook neutralere modellen Numatic stofzuigers beschikbaar op de site.

Stofzuigerbenodigdheden

Buiten ons ongelofelijk rijke assortiment aan stofzuiger heeft handoekenentoilepapier.nl nog meer handige benodigdheden voor de schoonmaak fanaat. Een breed scala aan stofzuiger reserveonderdelen voor een scherpe prijs. De onderdelen worden gemiddeld binnen 2-3 werkdagen bezorgd.

Belangrijke aspecten bij de aanschaf van een Hetty stofzuiger.

Bij het uitzoeken van de juiste Hetty stofzuiger komt veel meer kijken dan dat de meeste mensen denken. Om de juiste Hetty stofzuiger te kiezen het verstandig om vooraf na te denken over de eisen die u aan het product wil stellen. Waar ligt voor u de doorslaggevende factor? Focust u zich op de prijs of zijn de prestaties belangrijker. Gaat u de Hetty stofzuiger gebruiken in een grote ruime? Dan is het verstandig om een model uit te kiezen waar de actieradius van de kabel voldoende is om de gehele ruimte schoon te houden. Als laatste kan het geluidsniveau de Hetty stofzuiger een belangrijke factor zijn. De gemiddelde stofzuiger maakt tussen de 75 en 79 decibel. Momenteel produceren de stilste stofzuigers ongeveer 68 decibel. Het verschil lijkt klein, maar in de wereld van de decibellen is het een noemenswaardig verschil.

Wat gebruiken onze anderen klanten?

Nieuwsgierig geworden wat onze andere klanten aanschaffen voor de schoonmaak? Neem een kijkje op onze bestsellerpagina.