Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
 1. 3
  304
Merk
 1. Cleanfix (15)
 2. Eltro (1)
 3. Numatic (18)
Type schoonmaakmateriaal
 1. Stofzuiger (15)

Onderdelen

Foto-tabel Lijst

1-12 of 34

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 34

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Stofzuiger onderdelen kopen bij 4UStore

Bij 4UStore vind je niet alleen stofzuigers en stofzuigerzakken, maar ook diverse stofzuiger onderdelen. Je kan deze stofzuiger onderdelen per stuk bestellen. Het gaat in het bijzonder om de stofzuiger onderdelen voor de Henry en Hetty stofzuigers van producent Numatic. Wanneer een stuk verloren gaat, hoef je met andere woorden niet te wanhopen. Ook voor het vervangen van stukken die kapot zouden gaan, zoals de elektriciteitskabel, hebben wij reserveonderdelen beschikbaar.

Stofzuiger onderdelen kopen voor Numatic

Heb jij een Henry of Hetty in huis? Dan kreeg je alle stofzuiger onderdelen natuurlijk netjes meegeleverd. Toch zou het niet de eerste keer zijn dat Henry en Hetty hun hebben en houwen verliezen. Daarom bieden wij van 4UStore een uitgebreid assortiment stofzuiger onderdelen aan voor de stofzuigers van Numatic. Denk daarbij aan de spleetzuiger, de rechte buis of de ronde plumeau. Daarnaast vind je bij 4UStore ook stofzuiger onderdelen die niet standaard door de leverancier worden meegeleverd. Bestel je een nieuwe stofzuiger van Numatic en wil je graag even weten welke stofzuiger onderdelen je best even bijbestelt? Neem dan contact op met de klantenservice van 4UStore, waar je rekent op gratis inkoopadvies.

Stofzuiger onderdelen voor herstellen Henry stofzuiger

Als klusjesman of technicus krijg je misschien al eens een Henry stofzuiger ter herstelling binnen. De stofzuiger onderdelen die je daarvoor nodig hebt, koop je ook gewoon bij 4UStore. Het gaat dan uiteraard niet om schroeven en ander materiaal, maar wel om specifieke reserveonderdelen. Denk daarbij aan het speciale snoer voor de stofzuigers van Numatic, maar ook aan eindmoffen en slangwartels. Op die manier is het herstellen van de Henry stofzuiger kinderspel.

Onze andere producten

Uiteraard vind je bij 4UStore niet alleen de stofzuiger onderdelen van Numatic, maar ook alle andere benodigdheden om te stofzuigen. Denk daarbij aan: