Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Stofzuiger

Foto-tabel Lijst

1-12 of 77

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 77

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bezems of mattenkloppers verplaatsen alleen het stof, maar verwijderen het niet uit je woonst of onderneming. Meer dan honderd jaar geleden waren heel wat woonsten dan ook echte paradijzen voor stofdeeltjes en vervelende wezens zoals huisstofmijt. We schrijven begin jaren 1900: met de komst van de stofzuiger kwam verandering in die lamentabele situatie. Toegegeven: die eerste stofzuiger was met zijn vijftig kilogram niet erg praktisch, maar de basis was gelegd: een systeem dat stof kon opzuigen en in zakken kon opslaan. Doorheen de tijd onderging de stofzuiger heel wat cruciale aanpassingen en verfijningen, maar vandaag de dag gebruiken we nog steeds hetzelfde principe als toen bedacht werd door Huger Booth en zijn Booth machine.

De Hetty stofzuiger

Wij van 4UStore zijn grote fan van de Hetty Stofzuiger van Numatic. Het is dan ook het symbool van de honderdjarige evolutie: van een zware en lompe Booth Machine tot een alledaagse, praktische maar uiterst krachtige en professionele stofzuiger. Deze stofzuiger maakt gebruik van een uiterst krachtige Twinflo motor en een Autosave schakelaar. Een dergelijke Twinflo motor wordt gekenmerkt door een buitenproportionele zuigkracht en zijn uiterst krachtige prestaties. Zijn autosave schakelaar moet dan weer energie besparen. Het geheel werd afgewerkt met behulp van een grove filter. Deze grove filter moet garanderen dat alles wat de krachtige Twinflo motor opzuigt, ook effectief in de stofzuiger blijft. Om deze reden schikt deze krachtige stofzuiger zich dan ook voor allerhande toepassingen, gaande van huishoudelijk gebruik tot restaurants, bedrijven of kantooromgevingen. De stofzuigers van Numatic komen bovendien stuk voor stuk in een unieke uitvoering. Ook beschikbaar in de reeks van Numatic zijn de Henry & Hetty Compact,  de Henry & Hetty Plus, de HomeCare Specials en de Charles & Georges. Voor professionele doeleinden denken we aan schrobzuigmachines, eenschijfmachines of veegmachines. Aangezien niet alle producten standaard zijn opgenomen in ons assortiment, kan u ons echter altijd contacteren om alsnog een van deze apparaten te bestellen. Zoals steeds doen wij ons uiterste best om u alsnog van de nodige stofzuiger te voorzien.

Accessoires en benodigdheden voor uw stofzuiger

Uiteraard hebben wij ook aandacht voor de benodigde accessoires en reserveonderdelen voor uw stofzuiger(s). Denk bijvoorbeeld aan de ronde borstels voor uw Numatic stofzuigmachine. En ook stofzuigerzakken zijn bij ons in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, een en ander afhankelijk van uw wensen. Zo kan u bij ons de stofzuigerzakken van Numatic zelf verkrijgen. Deze zijn geschikt voor de gekende en reeds besproken Henry & Hetty - stofzuigers. Maar uiteraard kan u ook stofzuigerzakken aanschaffen voor uw Nilfisk stofzuiger. Nilfisk staat dan ook bekend omwille van hun professionele apparatuur en krachtige stofzuigers. In een dergelijk uiterst krachtig verhaal stappen wij dan ook met alle plezier mee. En ook de stofzuigerzakken van Nilifsk zijn heel bijzonder: deze papieren stofzuigerzakken resulteren in een verhoogde zuigkracht en toegenomen reinigingseffecten. Ook hier kan u ons uiteraard contacteren indien u andere onderdelen of stofzuigerzakken wenst aan te schaffen. Gezien het ruim assortiment op de markt hebben wij niet voortdurend alles beschikbaar, maar kunnen wij uiteraard een en ander voor u bestellen.