Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Onderdelen

Foto-tabel Lijst

1-12 of 57

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 57

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Onderdelen voor de schrob-zuigmachine kopen

Een schrob-zuigmachine werkt op basis van bewegende onderdelen die hoe dan ook slijtage zullen ondergaan. Ook voor andere onderdelen is dat het geval. Toch wil dit niet zeggen dat de schrob-zuigmachine daarvoor vervangen moet worden. Dankzij deze onderdelen gaat de schrob-zuigmachine eenvoudig jarenlang mee.

Pads voor schrob-zuigmachines

In de eerste plaats kunt u hier uw vloerpad of boenpad kopen. Het gaat dan bijvoorbeeld om de vloerpad van Betra. De vloerpad van Betra komt in verschillende kleuren en is er voor diverse toepassingen. De groene vloerpad van Betra is bijvoorbeeld ideaal voor het verwijderen van schopstrepen. Daarnaast is er de boenpad van Wecoline. De boenpad van Wecoline is een heel bijzondere vloerpad. Dat komt omdat de boenpad van Wecoline ontworpen is om te werken zonder dat er andere chemicaliën nodig zijn. Hiervoor is er aan de boenpad een laagje diamanten toegevoegd, wat elke vervuiling de baas kan. Het zijn heel goede pads die langdurig mee blijven gaan.

Andere benodigdheden voor schrob-zuigmachines

Natuurlijk kunt u hier niet alleen terecht voor een vloerpad of een boenpad, maar vindt u hier nog talloze andere onderdelen voor uw schrob-zuigmachine. Het gaat dan bijvoorbeeld om de Cleanfix-zuigrubbers, de Cleanfix-schrobborstels, hefkabels, filters, padhouderklemmen enzovoort. Door u een compleet assortiment aan te bieden, kunt u eenvoudig uw schrob-zuigmachine herstellen of uitbreiden.

Uw webshop voor vloerreinigingsmachines

Ook voor onze andere vloerreinigingsmachines vindt u bij 4UStore diverse onderdelen en accessoires. Hierdoor blijven we u ook in de toekomst langdurig van dienst en heeft u altijd toegang tot alle benodigdheden en accessoires, ongeacht of dat nu een vloerpad of een waterzuigmond is.