Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Schrob- en Zuigmachines

Subcategorieën

Foto-tabel Lijst

1-12 of 54

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 54

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De beste schrob zuigmachines voor professionele vloerreiniging koop je bij 4UStore

Schrob zuigmachines zijn dé oplossing voor een efficiënte en grondige vloerreiniging. Deze machines zijn er in diverse soorten en maten, maar ze hebben één ding gemeen: ze zorgen snel, eenvoudig en veilig voor kraaknette vloeren. Bij 4UStore vind je een ruim assortiment aan schrob zuigmachines van topmerken zoals Cleanfix, Numatic en Excentr. Maar hoe kies je nu de beste schrob zuigmachine voor jouw situatie? We leggen het je graag uit.

Over de schrob zuigmachines

Een schrob zuig machine is een combinatie van een schrobmachine met een zuiginstallatie. De schrob zuig machine wordt dus net als een klassieke schrobmachine gebruikt om een vloer te schrobben. Hiervoor beschikt de schrob zuig machine over roterende borstels of pads. In combinatie met water en eventueel met een reinigingsmiddel kan de ondergrond volledig schoon worden gemaakt.

Daarnaast kan een schrob zuig machine ook zuigen. Hiervoor beschikt de schrob zuig machine over een tweede tank voor vuil water, naast de eerste tank voor proper water. Het vuile water wordt dan automatisch in de schrob zuig machine opgezogen zodat de vloer helemaal proper is. Hierdoor draagt de schrob zuig machine ook bij aan de veiligheid. Er bestaan verschillende schrob zuigmachines en de exacte mogelijkheden verschillen dan ook van model tot model.

Alles voor vloerreiniging bij 4UStore

Naast schrob zuigmachines biedt 4UStore ook een ruime keuze aan schoonmaakmaterialen voor vloerreiniging. Denk hierbij aan pads, onderdelen en accessoires voor de schrob zuigmachines. Zo heb je altijd alles bij de hand om jouw vloeren perfect schoon te maken. Neem ook eens een kijkje op de volgende pagina's waar je nog meer machines vindt:

De juiste schrob zuigmachine voor jouw vloer

Om de beste schrob zuigmachine voor jouw vloer te kiezen, is het belangrijk om te weten welke soorten vloeren je wilt reinigen. Heb je bijvoorbeeld te maken met harde vloeren zoals tegels, beton of linoleum? Of moet je juist zachtere vloeren zoals tapijt of vinyl reinigen? Afhankelijk van het type vloer en de mate van vervuiling, zijn er verschillende schrob zuigmachines beschikbaar. Zo zijn er compacte machines voor kleinere oppervlakken, maar ook grotere machines voor het reinigen van grote vloeroppervlakken.

Maak kennis met de Cleanfix schrobmachine

Er bestaan diverse schrob zuigmachines en dit voor uiteenlopende toepassingen en met al even uiteenlopende mogelijkheden. Een van de bekendste schrob zuigmachines is de Cleanfix schrobmachine. De Cleanfix schrobmachine is er een van het bedrijf Cleanfix, dat in 1976 begon met de productie van tapijtreinigingsmachines. Het gaat om schrob zuigmachines van Zwitserse kwaliteit. Daarom komen ze ook met vijf jaar fabrieksgarantie op alle rotatiegietdelen.

De Cleanfix schrobmachine is in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Zo is er bijvoorbeeld de Cleanfix schrobmachine RA 410 E voor oneffen vloeren, terwijl de Cleanfix schrobmachine RA 355 IBC er een is voor kleine oppervlakken. En zo is er voor elke toepassing wel een geschikte Cleanfix schrobmachine te vinden.

Alles voor kraaknette vloeren

Naast schrob zuigmachines vindt u bij 4UStore nog diverse andere benodigdheden om vloeren schoon te maken. Ook de pads en onderdelen voor de schrob zuigmachines zijn gewoon verkrijgbaar in deze webshop. Bekijk ook even de informatie op onderstaande pagina's waar u nog meer machines vindt.

Advies nodig? 4UStore helpt je graag!

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste schrob zuigmachine? Geen probleem! Bij 4UStore staan we voor je klaar om je van persoonlijk en vriendelijk advies te voorzien. Neem gerust contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken welke schrob zuigmachine het beste past bij jouw vloerreiniging. Zo zorgen we er samen voor dat jouw vloeren er altijd spic en span uitzien!