Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@handdoeken
  toiletpapier.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Schrob- en Zuigmachines

Subcategorieën

Foto-tabel Lijst

1-12 of 59

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 59

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Schrob zuigmachines kopen bij 4UStore

Professionele schrob zuigmachines zijn er natuurlijk in verschillende soorten en maten, maar ze hebben met elkaar gemeen dat ze snel, eenvoudig en veilig professionele reinigingsresultaten mogelijk maken. Natuurlijk blijft het wel belangrijk om te kiezen voor de beste schrob zuigmachines voor uw toepassing. Hieronder leggen we het een en ander voor u uit.

Over de schrob zuigmachines

Een schrob zuig machine is een combinatie van een schrobmachine met een zuiginstallatie. De schrob zuig machine wordt dus net als een klassieke schrobmachine gebruikt om een vloer te schrobben. Hiervoor beschikt de schrob zuig machine over roterende borstels of pads. In combinatie met water en eventueel met een reinigingsmiddel kan de ondergrond volledig schoon worden gemaakt.

Daarnaast kan een schrob zuig machine ook zuigen. Hiervoor beschikt de schrob zuig machine over een tweede tank voor vuil water, naast de eerste tank voor proper water. Het vuile water wordt dan automatisch in de schrob zuig machine opgezogen zodat de vloer helemaal proper is. Hierdoor draagt de schrob zuig machine ook bij aan de veiligheid. Er bestaan verschillende schrob zuigmachines en de exacte mogelijkheden verschillen dan ook van model tot model.

Maak kennis met de Cleanfix schrobmachine

Er bestaan diverse schrob zuigmachines en dit voor uiteenlopende toepassingen en met al even uiteenlopende mogelijkheden. Een van de bekendste schrob zuigmachines is de Cleanfix schrobmachine. De Cleanfix schrobmachine is er een van het bedrijf Cleanfix, dat in 1976 begon met de productie van tapijtreinigingsmachines. Het gaat om schrob zuigmachines van Zwitserse kwaliteit. Daarom komen ze ook met vijf jaar fabrieksgarantie op alle rotatiegietdelen.

De Cleanfix schrobmachine is in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Zo is er bijvoorbeeld de Cleanfix schrobmachine RA 410 E voor oneffen vloeren, terwijl de Cleanfix schrobmachine RA 355 IBC er een is voor kleine oppervlakken. En zo is er voor elke toepassing wel een geschikte Cleanfix schrobmachine te vinden.

Alles voor kraaknette vloeren

Naast schrob zuigmachines vindt u bij 4UStore nog diverse andere benodigdheden om vloeren schoon te maken. Ook de pads en onderdelen voor de schrob zuigmachines zijn gewoon verkrijgbaar in deze webshop. Bekijk ook even de informatie op onderstaande pagina's waar u nog meer machines vindt.