Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Onderdelen

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

Onderdelen eenschijfsmachine kopen bij 4UStore

Eenschijfsmachines hebben natuurlijk veel bewegende onderdelen en gebruiken bewegende diamant pads en borstels om vloeren helemaal schoon te krijgen. Hoewel deze hedendaagse diamant pads en borstels een veel langere levensduur hebben dan wat we vroeger gewoon waren, moeten ze vroeg of laat toch eens vervangen worden. Bovendien heeft elke diamant pad wel een eigen toepassingsgebied en is het maar normaal dat u er meerdere van in huis heeft. Zowel de diamant pad als de Cleanfix-padhouder zijn te vinden in de categorie 'onderdelen eenschijfsmachine'.

Beschikbare onderdelen eenschijfsmachine

In de eerste plaats vindt u hier de diamant pad. De diamant pad is een innovatieve reinigingspad voor eenschijfsmachines. De diamant pad heeft een ongelofelijke reinigingskracht en een uiterste duurzaamheid. Dit heeft te maken met de toevoeging van microscopische diamanten. Diamant is nu eenmaal een van de hardste materialen die er zijn. Deze toevoeging zorgt ervoor dat u vloeren kunt schoonmaken en polijsten zonder dat u extra chemische en vervuilende middelen nodig heeft.

Zo'n diamant pad is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen. De ene diamant pad is bijvoorbeeld heel geschikt om schopstrepen te verwijderen, terwijl de andere diamant pad wordt gebruikt om middelzware vervuilingen van linoleum te halen. Naast de diamant pad zijn er natuurlijk nog andere pads verkrijgbaar, inclusief pads die in plaats van diamantdeeltjes eerder aluminiumdeeltjes gebruiken.

Meer dan alleen onderdelen eenschijfsmachine

Naast onderdelen voor de eenschijfsmachine vindt u hier natuurlijk nog veel meer producten voor een uitstekende vloerbehandeling. De eenschijfsmachine is uiteraard ook gewoon van de partij. Daarnaast kunt u hier tapijtreinigers, stofzuigers en schrob-zuigmachines aanschaffen, net zoals de benodigde onderdelen. Op onderstaande pagina's leest u meer over deze machines en ontdekt u ons assortiment.