Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Eenschijfsmachine

Subcategorieën

Foto-tabel Lijst

1-12 of 15

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 15

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Een eenschijfsmachine kopen bij 4UStore

Een eenschijfsmachine is een schrobmachine met een elektromotor die een borstel of pad doet ronddraaien. In combinatie met water of reinigingsmiddelen wordt een goede reinigingskracht bereikt. De eenschijfsmachine komt natuurlijk wel in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er cilindrische systemen, disksystemen, padsystemen et cetera. Bij 4UStore kunt u onder andere terecht voor de Cleanfix eenschijfsmachine.

Cleanfix Powerdisc

De Cleanfix Powerdisc is een Cleanfix eenschijfsmachine met een omwentelingssnelheid van 160 omwentelingen per minuut. Deze Cleanfix eenschijfsmachine is heel compact en is geschikt voor diverse toepassingen. Zo kunt u de Cleanfix Powerdisc bijvoorbeeld gebruiken om te schrobben, maar ook om te strippen en zelfs voor het reinigen van tapijten. U gebruikt deze Cleanfix eenschijfsmachine nat of droog op diverse harde vloeren.

Cleanfix Scrubby

Een andere goede Cleanfix eenschijfsmachine is de Cleanfix Scrubby. De Cleanfix Scrubby is een heel bijzondere eenschijfsmachine met een ultieme wendbaarheid. Met de Cleanfix Scrubby bereikt u moeiteloos alle hoekjes en kantjes. Deze Cleanfix-machine is onder andere ideaal om trappen en plafonds schoon te maken. De telescoopsteel is per slot van rekening in hoogte verstelbaar. Daarnaast kunt u De Cleanfix Scrubby ook als handmachine gebruiken door de telescoopsteel los te koppelen.

Andere reinigingsmachines kopen bij 4UStore

Naast eenschijfsmachines kunt u bij 4UStore ook diverse andere reinigingsmachines verkrijgen. Het gaat stuk voor stuk om professionele machines die geschikt zijn voor uiteenlopende sectoren. Op onderstaande pagina's vindt u deze machines terug en dit vergezeld van een woordje uitleg.