Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
 1. 5
  44
Merk
 1. BWV (3)
 2. Betra (5)
 3. Ecolab (5)
 4. Unger (1)
 5. Vikan (2)
 6. Vileda (1)
Type schoonmaakmateriaal
 1. Wisser (5)

Trekkers

Foto-tabel Lijst

1-12 of 17

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 17

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Wissers zijn ideaal voor het reinigen van grote vlakke oppervlakken met allerhande verschillende ondergronden. Hun gladde en ronde afwerking zorgt ervoor dat u flexibel alles schoon kan maken, waarbij er geen vuil achterblijft in allerhande hoekjes. De wissers in ons assortiment beschikken om die reden ook over een waterkeerrand om de meest effectieve schoonmaakprestaties te garanderen. Het foam zelf is dan ook van uitmuntende kwaliteit, een garantie voor een lange levensduur.

Vloerwissers

Een eerste categorie wissers opgenomen in ons assortiment zijn de zogenaamde vloerwissers. Hierbij geven wij de voorkeur aan wissers met een flexibele nek, waardoor geen enkel vuilrestje nog buiten het bereik van de wisser valt. De handige waterkeerrand en het rubber van de trekker moeten uitmuntende prestaties blijvend garanderen. Bovendien denken wij ook aan de duurzaamheid van onze producten, zo ook bij de door ons aangeboden wissers. Het foam van de trekker is dan ook eenvoudig te verwisselen. Het foam rubber is apart verkrijgbaar. Dit alles maakt de door ons aangeboden vloerwissers extra voordelig. En uiteraard gelden ook voor al deze producten onze uiterst voordelige staffelkortingen (vooral bij het aanschaffen van het foam rubber is dat extra interessant).

Raamwissers

Een andere categorie van wissers zijn de zogenaamde raamwissers. Dergelijke raamwissers worden veelal gebruikt voor het reinigen van de ramen van een auto, caravan, camper of boot. Bij deze wissers kiezen wij voor modellen met een handvat van hoogstaande kwaliteit. Dit om de handige bediening en een voldoende goede grip op een beperkt oppervlak te kunnen garanderen (voor een nog betere grip: zie onze ergonomische wissergrepen). Bovendien dienen deze wissers heel functioneel te zijn. Ze dienen met andere woorden net groot genoeg te zijn om ramen voldoende vlot te reinigen, maar ze mogen anderzijds niet al te groot zijn opdat ze ook kleinere ramen weten te kuisen. Die extra functionaliteit vinden we trouwens ook in ons assortiment wissers op steel, handig om ook moeilijk bereikbare ramen te kunnen reinigen. De reinigende kwaliteiten van de door ons aangeboden wissers zijn hoe dan ook top. Dat mag dan ook logisch zijn, met zijn combinatie van natuurspons (ideaal voor het wassen van het raam) en de rubberen wisser (om het raam schoon te trekken) hoort iedere reinigingsbeurt een kraaknet raam als logisch gevolg te hebben. Nog even zemen om te drogen en een streeploos raam is het resultaat.

Professioneel materiaal

Uiteraard hebben wij ook wissers van professionele kwaliteit beschikbaar. Bijvoorbeeld de wisselgreep van Unger is eigenlijk onmisbaar voor iedere professionele glazenwasser. Deze wissergreep heeft een ergonomisch design, speciaal op de markt gebracht om allerhande kwaaltjes na dagdagelijks gebruik te vermijden. Het is duidelijk dat dit ontwerp het gebruikscomfort en praktische hanteerbaarheid op de eerste plaats zet. Bovendien beschikt deze wissergreep over een zogenaamde veiligheidsconus, waardoor het risico van verdraaien of eraf vallen nihil is. Het moge duidelijk zijn dat ons ruim assortiment aan wissers steeds vertrekt van de praktische kant van de zaken, zoals het hoort.