Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Stelen

Foto-tabel Lijst

1-12 of 29

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 29

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Een mopsteel kopen bij 4UStore

Een mop is natuurlijk niks zonder een passende mopsteel. Het kiezen van een mopsteel is echter lang niet zo eenvoudig als het lijkt. Er zijn immers veel keuzes te maken, zowel wat het materiaal als wat de eigenschappen van de mopsteel betreft. Hieronder lichten we een aantal mogelijkheden voor je toe.

Een houten of aluminium mopsteel kopen?

We kunnen het assortiment mopstelen in grofweg twee categorieën onderverdelen: houten mopstelen en aluminium mopstelen. Een houten mopsteel is veelal de goedkoopste oplossing. Houten mopstelen zijn erg stevig en laten zich eenvoudig bevestigen, zeker in combinatie met de steelhouder die je ook gewoon bij 4UStore vindt. Deze mopsteel heeft echter als nadeel dat het vocht eenvoudiger absorbeert en ook sneller slijtage ondergaat. Daarom kiest men vaak voor een aluminium mopsteel die nog steviger is, maar iets minder goed in de hand ligt. Dat laatste euvel is veelal eenvoudig op te lossen door een gripstrook aan de steel toe te voegen. Bij 4UStore vind je dergelijke aluminium mopstelen met plastic handvat en in verschillende kleuren, waardoor je makkelijk kleurcodes hanteert.

Telescopische mopsteel kopen bij 4UStore

Bij 4UStore vind je ook zogenoemde telescopische mopstelen terug. Het voordeel van deze mopstelen is dat je over een grotere actieradius beschikt, bijvoorbeeld voor het reinigen van plafonds of hoge muren. Deze mopstelen zijn erg stevig vormgegeven, maar kennen vaak wel een hoger prijskaartje. Toch mag je de voordelen van zo’n telescopische mopsteel niet zomaar negeren. Zeker niet indien je de telescopische mopsteel van toevoegingen kan voorzien, zoals de vulfles van Greenspeed. Hierdoor kan je op een ergonomische manier grote oppervlaktes reinigen, zoals trappenhuizen.

Alles voor de vloerreiniging

Bij 4UStore schaf je niet alleen je mopsteel aan, maar koop je ook alle andere benodigdheden voor het reinigen van vloeren. Denk daarbij aan volgende producten: