Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Dweil- en mopframes

Foto-tabel Lijst

1-12 of 22

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 22

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Dweil- en mophouder kopen bij 4UStore

Naast de universe mophouder van Numatic kan je bij 4UStore ook diverse vlakmophouders en -platen kopen van Greenspeed, Ecolab en Weco. Het gaat stuk voor stuk om innovatieve systemen die een hoge reinigingskracht hebben en die ergonomisch werden ontworpen. We lichten het aanbod voor je toe.

Greenspeed mophouder kopen

Greenspeed heeft verschillende vlakmophouders op de markt gebracht die stuk voor stuk het vermelden waard zijn. Neem bijvoorbeeld de Greenspeed Multilink mophouder die zowel op- als neergaande bewegingen mogelijk maakt. Het is een ideale mophouder voor het reinigen van vloeren en plafonds. Deze mophouder is zowel verkrijgbaar in een uitvoering van 55 centimeter als in een kleinere uitvoering van 23 centimeter. De mophouder van 23 centimeter is ideaal voor het reinigen van tegelmuren. Daarnaast verkopen wij ook de Click’m vlakmophouder van Greenspeed. Het frame van deze mophouder laat zich eenvoudig met de voeten openen. Hierdoor is het niet alleen een hygiënische oplossing, maar heeft het ook ergonomisch een aantal belangrijke voordelen te bieden. De Click’m vlakmophouder van Greenspeed is onder andere verkrijgbaar met een breedte van 42 en 50 centimeter.

Ook andere dweil- en mophouders verkrijgbaar

Ook de Ecolab mophouder is in ons assortiment aanwezig. De Ecolab mophouder is er vooral voor de professionele schoonmaak van grote oppervlakken, zoals bijvoorbeeld in zorgcentra of kantooromgevingen. De mop zet je door middel van een enkele drukknop vast. Het is een mophouder van hoge kwaliteit die geschikt is voor de vlakmoppen van Ecolab Rasant. De steel en de mop van Ecolab zijn apart verkrijgbaar. Ten slotte vind je bij 4UStore ook mophouders van andere producenten, zoals de universele mophouder van Numatic of de mopklem van Weco.

Ergonomisch reinigen van vloeren

Bij 4UStore vind je alle hulpmiddelen om vloeren effectief en ergonomisch te reinigen. Ons assortiment vloerreinigingsproducten bevat naast vlakmophouders ook volgende producten: