Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Mop

Foto-tabel Lijst

1-12 of 60

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 60

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De mop van nu

Jarenlang was de mop de marktleider op het gebied van de jaarlijkse schoonmak. Vele generaties vertrouwden op de bijna magische krachten van de mop. De mop is in zijn huidige vorm niet weg te denken uit ieders schoonmaak arsenaal en heeft zijn staat van dienst al lang bewezen. Anno 21e eeuw is de mop opnieuw uitgevonden en heeft het beestje een nieuwe naam. De microvezel mop is de nieuwe standaard op het gebied van schoonmaak en efficiëntie. Schoonmaken ging nog nooit zo streeploos en snel met de microvezel mop. Onze moppen worden gefabriceerd op een manier die zo min mogelijk belastend is voor de natuur. Alle moppen in het assortiment moeten voldoen aan een scala van kwaliteitseisen voordat ze toegelaten worden in het assortiment.

Andere producten

.Naast kwalitatief hoogwaardige moppen beschikt handoektentoiletpapier.nl over een breed scala aan andere kantoorbenodigdheden. Van toiletpapier tot vuilniszakken en alles daartussenin is te krijgen op de site. Bij 4Ustore is het ook mogelijk om blanco verpakkingen te bestellen voor de wederverkoop. Neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie.

Algemene informatie

.Sinds de oprichting in 2013 is handoekentoiletpapier.nl de webshop als het gaat om kwaliteitspapier en sanitaire benodigdheden. Het is bij ons mogelijk om een proefmonster aan te vragen zodat u altijd zeker weet dat het papier in de dispenser past. Vaak heeft u het monster binnen 1 werkdag in huis. Wij hebben ons het doel gesteld om binnen een paar jaar de beste service van Nederland te bieden. Dit willen wij bereiken door goed te luisteren naar de klant en kwaliteit van de service te verhogen.