Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 2
    21
Merk
  1. Betra (1)
  2. Wecoline (2)
Type schoonmaakmateriaal
  1. Vloerreiniging (2)

Dweil

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Een dweil lijkt misschien niet zo een bijzonder reinigingsmiddel, maar toch is het belang van een goede dweil niet langer te onderschatten. Zo zal een dweil bijvoorbeeld een voldoende lage wrijvingsdruk moeten hebben, moet hij streeploos kunnen schoonmaken, een voldoende hoog absorberend vermogen hebben, uitwasbaar zijn en is hij liefst ook nog eens milieuvriendelijk en duurzaam. Het voordeel van dit alles is: iedere dweil in deze webwinkel doorging een selectief proces waarbij ze aan bepaalde minimumvoorwaarden dienden te voldoen. Wij garanderen dan ook voor iedere dweil een vloer in koningsstijl.

Voor het verwijderen van de kleinste vuiltjes

Een goede dweil is belangrijk voor een optimale reiniging. Het klopt dat tot maar liefst 75% van de vloervervuiling vrij eenvoudig te verwijderen valt. Het gaat onder meer om stof en kruimels die bijvoorbeeld met een stofzuiger of veegborstel uiterst eenvoudig verwijderd kunnen worden. Het is echter die laatste 25% die voor de meest 'smerige vervuiling' zorgen. Het is bovendien ook die 25% die dan nog eens het meest zichtbaar is op jouw vloer. Het gaat hierbij onder meer om vetten en allerhande vuile aanslagen die zich op de vloer settelen. Een gewone stofzuiger of een Swiffer is niet tegen deze vettige deeltjes opgewassen, alhoewel sommigen onterecht anders durven beweren. Enkel met een ideale dweil kan je deze deeltjes verwijderen. De dweilen aangeboden in onze webwinkel kunnen gegarandeerd deze klus klaren - en dat zonder strepen achter te laten.

Houd de vloer voldoende droog

Aangezien de dweilen in deze webwinkel een hoog absorptievermogen hebben (tot maar liefst vier keer hun eigen gewicht), zouden natte vloeren definitief tot de verleden tijd moeten behoren. Toch is deze stelling niet altijd even waterdicht (vergeef ons de woordspeling). Dat is dan niet aan de dweil zelf gelegen, maar heeft andere oorzaken die aan de basis liggen. Mogelijks reinig je de vloer in de eerste plaats te nat, of gebruik je een te grote hoeveelheid zeephoudende reinigingsmiddelen. In dat tweede geval is voldoende naspoelen aangewezen, aangezien zich anders een fijn zeeplaagje op de vloer zal vormen. Dergelijke zeeplaagjes hebben niet alleen een gladde vloer tot gevolg, maar zal er op lange termijn tot resulteren dat ook extra vuil wordt aangetrokken. Een ideale reinigingsmethode, de geschikte reinigingsproducten en een zorgvuldig uitgekozen dweil moeten dit euvel voor eens en voor altijd de reinigingswereld uit helpen. En wij helpen jou daar met alle plezier mee verder: contacteer ons voor meer informatie en advies op maat van jouw noden.

Negentig graden uitwasbaar voor optimale herbruikbaarheid

De door ons aangeboden dweilen zijn volledig uitwasbaar, waardoor ze verschillende malen opnieuw gebruikt kunnen worden. Ze werden als dusdanig ontworpen dat ze de harde wasbeurt in een wasmachine verschillende malen probleemloos overleven. Hierbij is het echter wel van belang dat er geen wasverzachter mag gebruikt worden, zeker bij het wassen van een microvezeldoek zal dit zowel op korte als op lange termijn immers nadelige gevolgen kunnen hebben. Het herbruikbaar karakter van de door ons aangeboden dweilen kadert in onze visie dat reinigingsmethoden niet langer een hoge druk op het milieu hoeven te leggen. Met een door ons aangeboden dweil behoed je het milieu voor iedere vorm van onheil.